Advies over SAP Business One

SAP Business One is hét ERP-pakket voor het MKB. Het is eenvoudig in gebruik en een betaalbaar instapmodel binnen de SAP’s ERP-oplossingen. SAP Business One kan ook voor uw onderneming de bedrijfsmanagementoplossing zijn.

Wilt u advies over SAP Business One? Neem contact op met Logres.

De beste ERP systemen

Wij kennen onze bedrijfssoftware van binnen en buiten. We werken met de toonaangevende ERP-systemen SAP Business One (SAP B1) en KCS Wholesale. Onzer ERP kennis van deze bedrijfssoftware hebben wij opgebouwd door jaren adviseren en implementeren bij meer dan 600 bedrijven in het MKB. Referenties van bedrijven met Logres als ERP Partner.

Bel 0342 421500

Kennisportaal
Blogs over SAP Business One Alle blogs

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense