Alle functionaliteiten

Alle functionaliteiten

Voor alle processen in uw bedrijf is een handzame en inzichtelijke functionaliteit beschikbaar.

Projecten

Houd inzicht in planning, voorraad en de status van verschillende betrokken partijen. Ook voor ETO een ideale oplossing.

Inkoop en Verkoop

Beheer en onderhoud op één centrale plek al uw transacties. Bestellingen, voorraad, creditnota’s, offertes, klantorders, facturen en debiteuren: alles is geïntegreerd in het systeem.

Productie

Een ERP-systeem geeft nauwkeurige informatie over binnenkomende en uitgaande zendingen, voorraden en artikellocaties. Ook de planning van productie-en materiaalvereisten wordt eenvoudig.

Cloud

Altijd, overal en via ieder mobiel apparaat toegang tot SAP Business One software. Zodat u altijd de laatste informatie hebt en indien nodig direct wijzigingen aan kunt brengen.

Service

Optimaliseer het potentieel van uw serviceafdelingen en bied ondersteuning voor serviceactiviteiten en klanteninteracties.

MRP

Al uw manufacturing resources inzichtelijk en de planning altijd scherp. ERP Software tilt uw MRP naar een hoger niveau.

Connectivity

Een ERP systeem gekoppeld aan al uw informatiesystemen, toegankelijk voor uw organisatie en werknemers. Ontsluit alle data op één centrale plek met onze connectivity-oplossing.

CRM

Uw klantenbestand eenvoudig en altijd up-to-date. De juiste relatiebeheer software stelt u in staat beter in te spelen op de behoefte van uw klanten en klantgerichter te opereren.

Warehousemanagement

Uw magazijnbeheer wordt overzichtelijk en efficiënt. Inclusief voorraadniveaus, artikelbeheer, prijslijsten, speciale prijsafspraken, verplaatsingen tussen magazijnen en transacties.

Assemblage

Assemblage en productie volledig ondersteund. Tijdige inkoop en voorraadbeheersing onder controle, benodigde voorraad- en inkoopadviezen automatisch gegenereerd.

Distributie

De juiste functionaliteit om de uitdagingen die voorkomen bij distributie en Supply Chain aan te kunnen. Per klant of leverancier zijn specifieke afspraken aan te geven.

Verladingen/containerbeheer

Identificeer containers die onderweg zijn gemakkelijk en vergelijk gewichtsverklaringen zoals deze door uw klanten of leveranciers worden verzonden.

E-commerce

Geef uw klanten 24/7 tot uw online catalogus, hun eigen orderhistorie en accountgegevens. Maar vooral: weet zelf precies wat er gebeurt in uw webwinkel.

Intercompany

Aanvragen, orders, inkopen, inkoop-, verkoop- en omzetstatistieken zijn op totalen, maar ook per administratie (bijvoorbeeld BV) te beheren.

Financieel

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: inzicht in uw complete financiën.

Business Intelligence

Zet de schat aan gegevens uit uw ERP om in waardevolle informatie. Met onze BI-oplossing kunt u een verdieppingsslag maken met uw managementinformatie.

Toon alle functionaliteiten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt