Grip op elk project met SAP Business One

Verkort de doorlooptijd van projecten, vergroot projectmarges en realiseer een betere bezettingsgraad: kies voor SAP Business One.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Functionaliteiten

 

Uw mijlpalen in een duidelijk tijdlijnoverzicht en projectgebaseerd materiaalbeheer met SAP.


planning

Materiaal en capaciteitsplanning

Plan uw nieuwe project met een real-time, interactieve Gantt-grafiek. Alle informatie die u nodig hebt in één planning: van het begin van het project en elke mijlpaal tot aan facturatie.

rekenmachine

Projectcalculatie

Een zorgvuldige projectcalculatie is van het grootste belang voor het binnenhalen en het vervolgens winstgevend uitvoeren van uw project; onze software zorgt voor inzicht en precisie.

intercompany

Real-time inzicht onderhanden werk

Houd het bedrag aan onderhanden werk zo laag mogelijk, door altijd te weten hoe het ervoor staat. Verbeter de OHW-prognose door facturatie zo effectief mogelijk te laten verlopen.

wolk

Mobile / Cloud

Inzicht in tijd, materialen en urenregistratie, altijd en overal en via ieder mobiel apparaat met SAP Business One. Ook onderweg weet u altijd hoe het staat met een project.

wolk

Real-time inzicht in projectvoortgang

Direct inzicht in de status van elk aspect van uw project, of het nu gaat om de levering van materialen of de vordering van productie.

document

Projectoffertes

Uw offertes genereert u eenvoudig en betrouwbaar uit uw systeem. Bij het wijzigen van materialen of arbeidskosten, wordt dit automatisch meegenomen in de offerte.

Onze ERP Add-ons
Ik heb besloten op zoek te gaan naar een uitgebreider ERP-pakket dat moest voldoen aan de eisen en wensen van nu en in de toekomst.

Contact

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of unit4 Multivers Groothandel gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.


Meer over Logres


We combineren uw kennis van uw bedrijf met onze expertise op ERP-gebied


Ⓒ 2017 | Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Website ontwikkeld door De Indruk

Ⓒ Logres Business Solutions

Logo Header Menu
  • logres-logo