Een overzicht van alle kernactiviteiten

Uw sector heeft specifieke eisen. Naast een solide basis voor uw bedrijfsprocessen, heeft u behoefte aan een ERP-systeem waarin de voor uw bedrijf specifieke processen volledig geïntegreerd zijn.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Functionaliteiten

 

Materiaal, productie, planning en personeel zijn belangrijke onderdelen van een proces. Met de volgende functionaliteiten wordt uw proces meetbaar en beheersbaar. 


data

Beheer van productdata

Het definiëren van alle informatie en compliance-data die nodig zijn om een product volledig te beschrijven: Product Data Management wordt compleet geïntegreerd in het systeem.

document

Materiaalspecificaties / formuleringen

Alle gegevens rondom materiaalspecificaties of formuleringen nauwkeurig opgeslagen binnen uw ERP-systeem, zodat ook op dit punt efficiënte aansturing van de productie mogelijk is.

data

Beheer neven- of restproducten

Ook na de productie, wilt u het proces zo efficiënt en verantwoord mogelijk laten verlopen. Beheer restproducten direct vanuit uw ERP-systeem: transparant en gebruiksvriendelijk.

wolk

Beheer van routing en resources

Bepaal eenvoudig de data die nodig is om het productieproces te documenteren en definiëren. Routing en resources worden snel inzichtelijk en planning kost minder tijd.

controle

Partijcontrole en traceerbaarheid

Onze software biedt de processen en controles die nodig zijn om de genealogie van een product te traceren. Met de controlefuncties kunnen de dagelijkse activiteiten eenvoudig worden beheerd.

controle

Productiebeheer

Het productieproces is de basis van uw business en moet vlekkeloos verlopen. Afhankelijk van uw productieproces, biedt onze software meerdere methoden voor het beheren van vraag en aanbod van producten en materialen. 

Onze ERP Add-ons
Ik heb besloten op zoek te gaan naar een uitgebreider ERP-pakket dat moest voldoen aan de eisen en wensen van nu en in de toekomst.

Contact

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of unit4 Multivers Groothandel gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.


Meer over Logres


We combineren uw kennis van uw bedrijf met onze expertise op ERP-gebied


Ⓒ 2017 | Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Website ontwikkeld door De Indruk

Ⓒ Logres Business Solutions

Logo Header Menu
  • logres-logo