ERP software groothandel

Bent u op zoek naar passende ERP software voor uw groothandel? Dan bent u bij Logres aan het goede adres. Wij zijn specialist in ERP software voor groothandels en de procesindustrie.

Logres Business Solutions helpt al sinds 1993 groothandels met het implementeren van ERP software die hen werk uit handen neemt, hen beter in staat stelt om in te spelen op de markt en ervoor zorgt dat zij klaar zijn voor de toekomst.

Branchekennis

Onze consultants hebben ruime ervaring met ERP softwaretoepassingen bij groothandels en kennen uw branche als geen ander. Wij begrijpen hoe snel en veranderlijk uw business kan zijn en begrijpen de belangen die er op het spel staan.

Ook als u al een ERP-pakket gebruikt, kunt u bij Logres aankloppen voor een second opinion of gewoon een helder advies. Ons doel is altijd om uw bedrijf of organisatie vooruit te helpen. Wij denken dus graag met u mee en passen de best practices van andere groothandels toe voor een optimaal resultaat. Lees onze referenties eens om te zien hoe wij andere groothandels succesvol geholpen hebben.

Wij denken graag met u mee en passen de best practices van andere groothandels toe voor een optimaal resultaat.

Twee typen ERP Software Groothandel

Logres implementeert twee ERP-pakketten voor groothandels: SAP Business One en KCS Wholesale.

SAP Business One is het MKB-pakket van de grootste ERP-leverancier van de wereld. Dit pakket kan voor u geheel “op maat” gemaakt worden, dankzij vele modules en functionaliteiten die voor u ‘aan’ of ‘uit’ kunnen worden gezet.

Ook zijn er veel add-ons die aanvullende functionaliteiten toevoegen aan dit pakket.Bekijk de pagina over SAP Business One voor meer informatie.

Meer informatie

KCS Wholesale is een pakket voor groothandels dat voorheen bekend stond als Unit4 Wholesale of Unit4 Multivers Extended. Dit pakket is een Nederlands product voor en in samenwerking met groothandels ontwikkeld.

Het pakket bevat in alle veelgebruikte modules en functionaliteiten die groothandels dagelijks nodig hebben en voorts te koppelen met diverse externe systemen. Bekijk de pagina over KCS Wholesale voor meer informatie.

Meer informatie

ERP-advies voor groothandels

Wilt u weten welke ERP software voor úw groothandel geschikt zou zijn? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij luisteren graag naar u, stellen u de juiste vragen en komen dan bij u terug met een advies op maat.

Ook kunnen wij desgewenst een demo geven van alle mogelijkheden voor uw bedrijf. Daarin ziet u direct in beeld hoe een ERP-omgeving voor uw groothandel eruit zou kunnen komen te zien. U kunt dan bovendien al uw vragen stellen aan de ontwikkelaars die bij de demo betrokken zijn.

Hulp voor, tijdens en ná de implementatie

Uit ervaring weten wij dat de overstap naar een nieuw ERP-systeem een ingrijpende verandering is in uw bedrijf. Logres Business Solutions wil daarom dat deze verandering voor u meer dan de moeite waar is.

Wij helpen u met onze kennis en ervaring tijdens het hele implementatieproces en óók daarna. Onze supportdesk is voortdurend voor u bereikbaar en helpt u als u er zelf even niet uitkomt. Niet voor niets zeggen we: wij gaan met onze klanten een relatie aan voor de lange termijn. Wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent.

 

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense