ERP software

ERP-software creëert randvoorwaarden voor groei en een hogere productiviteit

Breng uw bedrijfsprocessen helder in kaart en faciliteer de samenwerking tussen afdelingen – en benut onze ervaring. De juiste ERP-software geeft u het inzicht dat u nodig heeft om de groei van uw bedrijf in goede banen te leiden.

Vrijblijvend adviesgesprek
 

Goede ERP-software is…

Bewezen succesvol en gebruiksvriendelijk. ERP-software is er om uw bedrijfsvoering te ondersteunen en moet het u makkelijker maken. Daarom werken wij alleen met ERP-software waarmee bedrijven in de praktijk succes boeken en die voor u prettig is om mee te werken.

De twee beproefde ERP-systemen die we implementeren zijn SAP Business One en UNIT4 Wholesale. Afhankelijk van de branche waarin u opereert en de samenstelling van uw bedrijf, vertellen we u graag wat SAP Business One of UNIT4 Wholesale voor u kan betekenen.

Sap Business One

SAP Business One (SAP B1) is een betaalbare, eenvoudig te implementeren en vooral complete oplossing voor bedrijfsbeheer. Met SAP B1 zijn alle kernactiviteiten van uw onderneming geïntegreerd in één complete toepassing. Deze totaaloplossing op maat voor kleine en middelgrote ondernemingen helpt u om te groeien, uw rendement te verhogen en uw bedrijfsprocessen te automatiseren.

Voor wie?

Voor de gehele breedte van het MKB – handelsbedrijven, procesindustrie, projectorganisaties, service & onderhoud en dienstverleners – biedt SAP B1 een schat aan mogelijkheden.

Meer over SAP Business One
 

UNIT4 Wholesale

Unit4 Wholesale is samen met bedrijven uit de handelssector (door)ontwikkeld. Met deze ERP-toepassing beschikt u over een strategisch instrument waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende markt en informatiebehoefte. Toepassingsgebieden zijn handel, import en export, assemblage en service & onderhoud.

Voor wie?

Voor handelsondernemingen als groothandels en service & onderhoudsbedrijven is UNIT4 Wholesale de software waarmee u het rendement op alle niveaus van uw organisatie kunt verbeteren.

‘Een van de voordelen is tijdwinst. Men kan zich concentreren op geboden functionaliteit die aansluit bij de verschillende taken die er zijn – en doen waar men goed in is. Dit merken we ook in de omzet.’ – Jaap Hoogendijk van Hoogendijk Import Export

Meer over UNIT4 Wholesale

De keuze voor een ERP-systeem neemt u niet zomaar, laat u deskundig adviseren

Neem contact op