Kerridge Commercial Systems partner: de voordelen van een internationale BI-specialist

Sinds augustus 2020 is Logres partner van Kerridge Commercial Systems, eigenaar van het pakket KCS Wholesale. Dit ERP-pakket heette vroeger Unit4 Wholesale. Voordien was Logres al tientallen jarenlang verbonden aan Unit4 rondom de implementatie en serviceverlening van dit pakket. Welke voordelen heeft deze lange historie voor u als klant?

Wilt u Kerridge CS Wholesale implementeren in uw organisatie? Of zoekt u een betrouwbare partij voor het service en maintenance van Kerridge CS Wholesale? Zoek dan niet verder: Logres is de ervaren partner die u helpen kan.

Wij helpen u bij de aanschaf, de implementatie, het onderhouden en ondersteunen dit pakket. Ongeacht de grootte of branche van uw bedrijf.

De mensen van Logres kennen het systeem van binnen en van buiten.

Erik Schuppert
Gerkimex

Logres: al meer dan 25 jaar ervaring met Unit4 Wholesale / Kerridge CS Wholesale

Als softwarepartner van Kerridge Commercial Systems geniet Logres belangrijke voordelen op het gebied van service en ondersteuning van deze internationale softwaregigant. Dat betekent voor u als klant dat de lijntjes kort zijn: uw consultant bij Logres staat rechtstreeks in contact met collega’s bij Kerridge Commercial Systems.

Partner van KCS Wholesale wordt een bedrijf niet zomaar. Kerridge Commercial Systems eist enkele jaren ervaring in het implementeren van dit ERP-systeem, voldoende klanten waarbij KCS Wholesale geïmplementeerd is en bovendien een team van deskundige en ervaren KCS Wholesale consultants. Logres voldoet ruim aan al deze vereisten. Al jaren.

Logres heeft meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren van ERP-systemen en al honderden bedrijven succesvol geholpen. Onze klanten waarderen onze kennis, klantgerichtheid en inlevingsvermogen.

Optimaal profiteren door gebruiksvriendelijkheid

Wij helpen u om KCS Wholesale op zo’n manier te implementeren dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden van dit ERP-systeem, terwijl de gebruiksvriendelijkheid hoog blijft. Dat doen we in vijf stappen:

  1. Kennismaking
  2. Demonstratie
  3. Proof of concept (optioneel)
  4. Implementatie
  5. Voortdurende ondersteuning van de Supportdesk

In de samenwerking is wederzijds vertrouwen volgens Logres het allerbelangrijkst. Wij willen uw bedrijf door en door kennen, zodat we u de beste versie van KCS Wholesale opleveren die maar mogelijk is.

KCS Wholesale kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van KCS Wholesale? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Bij deze bedrijven implementeerden wij KCS Wholesale al:

Alle referenties met KCS Wholesale

Alle artikelen over KCS Wholesale Partner

Support Consultant Patrick Haas: ‘Vertrouwen krijgen is heel belangrijk!’

Full-support leveren is voor Logres altijd al een belangrijke steunpilaar geweest. Daarom zijn we blij dat we voortdurend nieuwe mensen aan kunnen trekken met ervaring en technische kennis. Patrick Haas is een van de nieuwe mannen voor KCS Wholesale.
Lees verder
kcs wholesale updates

Ontwikkelingen bij KCS Wholesale bepaal je zelf

Het Wholesale-pakket van Kerridge Commercial Systems (voorheen Unit4 Wholesale) is voortdurend in ontwikkeling. Elke drie weken worden er nieuwe functionaliteiten opgeleverd die groothandels het leven makkelijker maken. Hoe weet je welke dat zijn en hoe je daarvan kunt profiteren? Gezonde ERP-software is “levende” ERP-software. Als een pakket niet voortdurend doorontwikkeld wordt is dat vaak geen ...
Lees verder
webinar elvy

Webinar Elvy factuurverwerking met KCS Wholesale

In november organiseert onze partner Elvy een webinar voor onze Wholesale klanten. Verwerk jij je kosten- en goederenfacturen al optimaal? Vaak is er ruimte voor verbetering. Elvy Factuurverwerking is de oplossing voor het efficiënt verwerken van facturen.
Lees verder
Bekijk alle berichten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense