KCS Wholesale Bizzlayer Data Sync

Met de Unit4 BizzLayer DataSync het mogelijk om eenvoudig, met een kleine investering, gegevens uit meerdere bronnen te ontsluiten en combineren.

We noemen dit een DataWarehouse, waarbij alle gegevens op één locatie worden opgeslagen en up-to-date worden gehouden.

KCS Wholesale deelt hierbij gegevens met andere softwareprogramma’s die u gebruikt. De data staan op één centrale plek opgeslagen en alle softwareprogramma’s gebruiken dezelfde data en bewerken die.

Snelheid en gebruiksvriendelijkheid

Door het gebruik van intelligente algoritmes wordt de belasting voor de servers tot een minimum beperkt en worden alleen nieuwe of gewijzigde gegevens overgedragen. Dat betekent: snelheid!

Download de brochure

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense