KCS Wholesale Bizzlayer Product Informatie Management (PIM)

Beschikken over een betrouwbare en actuele bron van productinformatie is tegenwoordig erg belangrijk. Een Product Informatie Management-systeem helpt u om al uw producten met de bijbehorende kenmerken en bestanden overzichtelijk op te slaan.

Zelf laten zoeken

Het grote voordeel van een Product Informatie Management systeem is dat u dit kunt koppelen aan diverse programma’s of online webportals. Zo ontsluit u uw complete voorraad en zorgt u ervoor stakeholders (klanten , medewerkers, leveranciers) zelf gemakkelijk kunnen zoeken en vinden in uw productportfolio.

Ontsluit uw complete voorraad en zorg ervoor dat stakeholders gemakkelijk kunnen zoeken en vinden.

Uiteraard kunt u gegevens (geautomatiseerd) importeren uit interne en externe systemen van derden. U kunt deze gegevens beheren, controleren en aanvullen en ook weer exporteren.

Aan (kwaliteits)eisen voldoen

Met de Unit4 Bizzlayer Product Informatie Management kunt u gemakkelijk(er) voldoen aan de kwaliteitseisen die aan uw producten gesteld worden en producten en hun ingrediënten herleidbaar maken tot de bron (traceability).

Tenslotte bestaat het mogelijk om het systeem meertalig te maken, zodat u ook buiten onze landsgrenzen gemakkelijk zaken kunt doen.

Vraag ons advies  Download de brochure

 


Blogs over Product Information Management

Product Information Management (PIM) apart of binnen je ERP-systeem?

Heb je als organisatie veel producten of product-variaties in je assortiment? Dan is het raadzaam om eens na te denken of je deze informatie niet apart moet opslaan in een zogenaamd Product Information Management systeem (PIM). Waarom zou je dat doen?
Lees verder
Bekijk alle berichten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense