KCS Wholesale Bizzlayer WebPortal

Bepaalde informatie uit uw ERP-systeem moet vrij toegankelijk zijn voor uw eigen medewerkers, uw leveranciers of klanten. Met Unit4 Bizzlayer WebPortal is dit eenvoudig te regelen.

Welke webportals u maken wilt en voor wie bepaalt u zelf. Enkele voorbeelden:

  • Een portal waarin uw klanten orders kunnen inboeken die moeten voldoen aan specifieke business rules die niet in andere systemen te vangen zijn.
  • Een online klachtenregistratie systeem waarin zowel uw klanten als uw medewerkers samenwerken.
  • Een basis CRM of een document management of supplier portal systeem.

Een webportal voor elke gebruikersgroep

De Unit4 Bizzlayer WebPortal maakt het u gemakkelijk. Selecteer welke informatie u tonen wilt en pas de vormgeving aan, aan uw eigen voorkeuren. Maak unieke logins aan voor de gebruikers en geef hen de rechten die zij nodig hebben. Of maak het mogelijk voor gebruikers om eigen logins aan te vragen of aan te maken.

Breid uw webportal uit met vrije velden voor extra informatie. Vertaal alle informatie naar het Duits, Engels, Frans of een andere taal. Stuur notificaties naar gebruikers als er wijzigingen zijn die voor hen van belang zijn en krijg inzicht in de activiteiten van webportal gebruikers én beheerders met behulp van de uitgebreide log. Exporteer rapporten met behulp van Power BI of Qlik Sense.

Download de brochure

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense