SAP Business One Roadmap 2023

Nieuwe Roadmap van SAP (augustus 2023)

Wat zijn de plannen van SAP voor SAP Business One in het komende jaar? Dat lees je in de SAP Business One Roadmap augustus 2023. Wij lazen ‘m voor je en praten je bij over alle highlights!

Download de Roadmap

SAP BTP

De beweging van SAP Business One gaat steeds meer naar een online cloud platform. SAP gebruikt sinds een tijd de zogenaamde SAP BTP (Business Technology Platform) voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Ook SAP Business One zal, naast het grote SAP S/4 HANA platform daar steeds meer op aangesloten worden. SAP partnerbedrijven worden aangemoedigd om hun extensies ook direct aan SAP BTP te koppelen zodat er nieuwe mogelijkheden zijn voor de beste gebruikerservaring.

SAP Build

Nieuw is SAP Build, waarin gebruikers zelf apps kunnen bouwen (SAP Build Apps), processen kunnen automatiseren (SAP Build Process Automation) en business sites kunnen ontwerpen (SAP Build Work Zone). SAP Build is super simpel met de drag-and-drop functionaliteit en is gebouwd op SAP BTP.

Nieuwe functionaliteiten

Op de korte termijn komen er veel nieuwe functionaliteiten en vernieuwde functionaliteiten aan. Machine learning wordt steeds meer gebruikt en dankzij de SAP HANA 2.0 databasetechnologie werkt alles super snel. Ook komen er nieuwe analytische mogelijkheden vrij. De WebClient krijgt een nieuw uiterlijk, gebaseerd op het intuitieve SAP Fiori design systeem.

Externe systemen koppelen wordt nog makkelijker door de grote update van het Integration Framework, wat verschillende nieuwe vooringestelde koppelingen (integration scenario’s) bevat.

Meer veiligheid

De veiligheid van SAP Business One wordt verhoogd door nieuwe Identity and authentication management (IAM).

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense