Aanvullingen op uw ERP systeem

Maak uw ERP systeem compleet met precies
de oplossingen die voor uw bedrijf nodig zijn.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

SANA: meer dan een product

 

De vele mogelijkheden kunt u afstemmen op de behoefte van uw organisatie van nu en van die in de toekomst. Uw organisatie staat tenslotte niet stil en uw behoeften veranderen. Onderstaande onderwerpen zijn van belang bij die afweging.


Presentatie

De web store van nu is visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. De omgeving van Sana biedt u de mogelijkheden de web store aan te passen zonder kennis te hebben van HTML, CSS of andere technische zaken. Wilt u toch meer meer, dit is afhankelijk van uw strategie, dan kunnen in samenwerking met het design team tot in de kleinste details aanpassingen worden doorgevoerd.

Hosting

Een professionele web store dient ook professioneel te worden gehost. Beschikbaarheid is belangrijk.
De web store wordt gehost bij Sana, zij hebben daar bijzonder veel ervaring in en kennen alle ins en outs aangaande Sana en de integratie met SAP Business One waarbij gebruik wordt gemaakt van Microsoft’s Azure platform.

Strategie

Een goed plan is essentieel. Dat bestaat uit een strategie aangaande het online aanbieden van uw producten, een business case en de presentatie van uw producten op internet.

Internet

U bent niet alleen op internet. Uw vindbaarheid, het verhogen van traffic naar uw web store, het terug laten komen van klanten naar uw web store dit alles met als doel de conversie (order intake) te verhogen is onderdeel van uw strategie. Specialisten van Sana kunnen u daarmee helpen.

Partner

Logres is partner van Sana. Sana heeft meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en een wereldwijd netwerk van partners and services. Een compleet aanbod van diensten als advies bij Search Engine Optimization (SEO), online marketing, hosting, online payment providers en graphic design. Logres is meer dan 20 jaar actief bij MKB bedrijven in (groot)handel, procesindustrie, projectbedrijven en service en onderhoud. Een sterke combinatie welke u kan adviseren en ondersteunen bij het verwezenlijken van uw doelen, een succes te maken van uw business. Met deze oplossing gekoppeld aan SAP Business One heeft u alle mogelijkheden in huis om uw online business in en buiten Nederland te vergroten.

Meer weten over SAP Business One en de mogelijkheden?

Lees meer over SAP Business One

Onze ERP Add-ons
Ik heb besloten op zoek te gaan naar een uitgebreider ERP-pakket dat moest voldoen aan de eisen en wensen van nu en in de toekomst.

Contact

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of unit4 Multivers Groothandel gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.


Meer over Logres


We combineren uw kennis van uw bedrijf met onze expertise op ERP-gebied


Ⓒ 2017 | Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Website ontwikkeld door De Indruk

Ⓒ Logres Business Solutions

Logo Header Menu
  • logres-logo