SAP Business One Demo

U overweegt SAP Business One als erp-pakket voor uw bedrijf of organisatie. Maar hoe weet u nu zeker of dit pakket bij uw werkwijze past? Vraag een SAP Business One demo aan bij Logres!

Kiezen voor een ERP-pakket is nooit gemakkelijk. De kosten van zijn relatief hoog en uit de praktijk moet maar blijken of u de juiste keus hebt gemaakt… U wilt het liefst niet vaker dan één keer overstappen, dus wanneer u kiest, wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt.

Gelukkig kan Logres u helpen met een SAP Business One demo, zodat u zo goed mogelijk geïnformeerd uw keuze kunt maken.

SAP Business One demo aanvragen

Duur van de demo

Een SAP Business One demo wordt gegeven door een ervaren consultant van Logres. Hij leidt u in twee uur tijd vakkundig door de diverse onderdelen en functionaliteiten van het erp-pakket. Er is bovendien volop ruimte voor uw vragen en aandachtspunten.

De consultant kan de SAP Business One demo aan u persoonlijk geven, of eventueel aan een kleine groep van belanghebbenden in uw organisatie.

Inhoud van de SAP Business One demo

Enkele zaken die tijdens een SAP Business One demo zeker langs zullen komen:

 • De belangrijkste onderdelen en functionaliteiten van SAP Business One. Hoe is het systeem opgebouwd, waar vindt u wat.
 • Koppelingen met externe systemen
 • Extra add-ons die u het leven makkelijk maken
 • De mogelijkheden van maatwerk-aanpassingen voor uw bedrijf of organisatie
 • Een schets van de implementatieduur en implementatie-impact van SAP Business One voor uw organisatie.
 • Eventueel aangevuld met een eerste prijsindicatie.
 • De toegevoegde waarde van SAP Business One voor uw organisatie

Voorbereiding SAP Business One demo

Wilt u het beste uit de SAP Business One demo halen? Een goede voorbereiding helpt! Lever onze consultant van tevoren de volgende informatie aan, zodat hij de demo zoveel mogelijk specifiek op uw bedrijf kan afstemmen:

 1. Hoe ziet de structuur van uw organisatie eruit: welke afdelingen zijn er en hoeveel mensen werken daar? Hoeveel lagen telt uw organisatie en wat zijn de verantwoordelijkheden / taken?
 2. Welke systemen gebruikt u al? Moeten deze systemen vervangen worden of wilt u graag een koppeling hiermee?
 3. Wat gebeurt er nu met de hand en hoe is de workflow geregeld?
 4. Welke knelpunten worden momenteel ervaren en wat is de impact hiervan?
 5. Welke medewerkers zullen betrokken zijn bij het traject en wat is hun aandeel?
 6. Hoe ziet u de groei van uw organisatie op de lange termijn?

Wilt u een SAP Business One demo aanvragen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

 

SAP Business One demo aanvragen

 • Vul hier de eerste twee letters in van onze bedrijfsnaam.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Software Gemak (voorheen: Unit4 Multivers) is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Software Gemak is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Software Gemak