SAP Business One Cloud

Let op: dit is de pagina over SAP Business One in de cloud. Wilt u meer informatie over SAP Business One als ERP-pakket? Klik dan hier: SAP Business One

U overweegt een nieuw ERP-systeem voor uw bedrijf of organisatie. U vindt het belangrijk dat uw nieuwe ERP-systeem goed bereikbaar is en altijd presteert. Toch heeft u niet de mogelijkheden of kennis om zelf de benodigde database te hosten en te onderhouden. SAP Business One Cloud kan dan voor u de oplossing zijn.

Kiest voor SAP Business One, dan profiteert u van de schakelsnelheid van SAP Business One, terwijl uw gegevens veilig opslagen worden in de cloudomgeving van een gecertificeerde SAP Partner. Via de cloud heeft u overal en altijd via internet toegang tot uw administratie, voorraden, bestellingen en relatiegegevens.

Voordelen SAP Business One Cloud

Het grote voordeel van SAP Business One Cloud is dat u niet hoeft te investeren in servers met de bijbehorende hard- en software. Wanneer u niet de financiële middelen of kennis in huis hebt voor een eigen ict-infrastructuur kan SAP Business One Cloud een geschikte oplossing voor uw bedrijf zijn.

Functionaliteiten SAP Business One Cloud

SAP Business One heeft erg veel mogelijkheden. Het ERP-systeem bevat onder andere de volgende functionaliteiten.

  • Relatiegegevens beheer (CRM)
  • Geïntegreerde financiële administratie
  • Inkoop en MRP Planning
  • Voorraad- en magazijnbeheer
  • Uitgebreide verkoopadministratie
  • Real-time rapportages inzien met SAP HANA
  • Integratiemogelijkheden met andere vitale bedrijfssystemen
  • Aanpasbaar aan uw specifieke wensen door middel van vele beschikbare add-on’s.

Is SAP Business One Cloud ook geschikt voor uw bedrijf?

Bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar ERP-systeem voor uw groothandel of bedrijf in de projectindustrie of de procesindustrie? SAP Business One kan de oplossing voor u zijn.

Om erachter te komen of SAP Business One Cloud bij uw bedrijf past, welke aanpassingen er mogelijk zijn en wat de aanschaf, hosting en implementatie u per maand kost, kunt u het best contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij hebben de ervaring en kennis om de mogelijkheden van SAP Business One Cloud voor uw bedrijf in te schatten.

Het (gratis) advies van onze adviseurs heeft al honderden bedrijven geholpen.

Het (gratis) advies van onze adviseurs heeft al vele bedrijven geholpen om SAP Business One Cloud succesvol te implementeren in hun organisatie.

SAP Business One Cloud kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van SAP Business One? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze software partners

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Software Gemak (voorheen: Unit4 Multivers) is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Software Gemak is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Software Gemak