SAP Business One voor projecten (ETO)

Let op: dit is de pagina over SAP Business One voor ETO bedrijven. Wilt u meer informatie over SAP Business One als ERP-pakket? Klik dan hier: SAP Business One

Als u projectmatig werkt, zoekt u naar ERP software die uw projectgedreven bedrijfsproces volledig ondersteunt. Een systeem dat wijzigingen in klantspecificaties, logistiek of planning aankan. SAP Business One voor projecten zorgt ervoor dat u – ook bij veranderingen – eenvoudig grip houdt op elk project.

U weet als geen ander dat het productieproces van projectgestuurd produceren complex is. U wilt een ERP systeem dat is ingesteld op die complexiteit, maar in de praktijk gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Niet voor niets gingen al meer dan 150.000 bedrijven u voor in de keuze voor SAP Business One voor projecten.

Bent u een serieus engineer-to-order bedrijf in de industrie of Cross Industry, dan bevelen we dit systeem van harte aan. Of uw onderneming nu valt onder machinebouw, boten en zeevaart (maritiem), offshore, pijpleidingen, engineeringsdiensten, interieurontwerpers, high tech of elektronica. De ERP-software van SAP is flexibel en ontwikkelt met u mee.

Voor welke bedrijven is SAP Business One?

Voor verschillende branches: handelsbedrijven, projectorganisaties, bedrijven in de procesindustrie, service en onderhoud en dienstverleners biedt SAP uitkomst. Met SAP Business One heeft u alle kernactiviteiten van uw bedrijf geïntegreerd in één complete toepassing.

Logres als uw SAP Business One partner

Hebt u interesse in SAP Business One? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring met het implementeren van ERP software in diverse branches en zijn SAP Business One Gold Partner.

De Logres-aanpak bij het implementeren van SAP Business One is herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf.

Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen. Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt. Lees meer over onze werkwijze.

SAP Business One kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van SAP Business One? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Kennisportaal
Blogs over SAP Business One Alle blogs

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense