SAP Business One voor groothandel

Let op: dit is de pagina over SAP Business One voor groothandels. Wilt u meer informatie over SAP Business One als ERP-pakket? Klik dan hier: SAP Business One

De groothandelsmarkt is uiterst dynamisch en uitdagend. Ontwikkelingen aan de afnemerskant, margedruk en internationalisering leiden ertoe dat uw onderneming steeds opnieuw zijn toegevoegde waarde moet aantonen. U bent dagelijks op zoek naar manieren om de marges te verbeteren en de omzet te vergroten: de volgende stap is een compleet Enterprise Resource Planning-systeem (ERP).

De voordelen? In één volledig geïntegreerd systeem werken inkoop en verkoop samen, wordt de financiële administratie automatisch bijgewerkt en kunnen analyses leiden tot optimalisatie van voorraadbeheer en marketing.

Goede ERP-software ondersteunt uw dagelijkse werkprocessen in de organisatie en geeft u inzicht in kansen voor verbetering. Een oplossing als SAP Business One voor groothandel biedt uw onderneming de ondersteuning die nodig is. Met als resultaat de voorsprong op uw concurrentie waarnaar u op zoek bent.

Een aparte branche binnen de handelsbedrijven is de emballage- of verpakkingsindustrie. Logres heeft veel ervaring met bedrijven in deze branche. Bekijk ook onze speciale pagina voor de verpakkingsindustrie.

Bekijk pagina

Voor welke bedrijven is SAP Business One?

Voor verschillende branches: handelsbedrijven, projectorganisaties, bedrijven in de procesindustrie, service en onderhoud en dienstverleners biedt SAP uitkomst. Met SAP Business One heeft u alle kernactiviteiten van uw bedrijf geïntegreerd in één complete toepassing.

Logres als uw SAP Business One partner

Hebt u interesse in SAP Business One? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben bijna 25 jaar ervaring met het implementeren van ERP software in diverse branches en zijn SAP Business One Gold Partner.

De Logres-aanpak bij het implementeren van SAP Business One voor groothandel is herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf.

Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen. Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt. Lees meer over onze werkwijze.

SAP Business One kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van SAP Business One? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense