SAP Business One module

Analyses en rapporten

Motiveer uw werknemers om snellere, slimmere en goed onderbouwde beslissingen te nemen door alle kritieke informatie vast te leggen en onmiddellijk voor het gehele bedrijf beschikbaar te maken.

Onderdelen

Functionaliteiten voor uw analyses en rapporten

Opstellen en aanpassen van rapporten

Op basis van gegevens uit meerdere bronnen nieuwe rapporten opstellen en bestaande rapporten aanpassen, in diverse lay-outs en met minimale IT-overhead.

Interactieve analyse

Rapporten opstellen met behulp van standaard MS Excel-functies zodat u uw bedrijf vanuit nieuwe invalshoeken kunt bezien.

Intuïtieve tools

Slepen en koppelen, inzoomfunctionaliteiten, zoekhulp en op workflow gebaseerde waarschuwingen.

Analyses met voorgedefinieerde KPI's (Key Performance Indicators)

Analyses met voorgedefinieerde KPI's helpen u met het percentage tijdige leveringen en de vijf beste verkoopmedewerkers te identificeren.

Visualisatie

Verbeter uw rapporten met krachtige visualisatie door integratie van SAP Lumira voor SAP Business One.

Wat doet SAP Business One voor u?

Een duidelijk beeld van uw bedrijf met analyses en rapporten

SAP Business One biedt krachtige analyse- en rapportagetools. Het softwarepakket bevat een aanvullende en volledig geïntegreerde versie van SAP Crystal Reports voor SAP Business One. Zo kunt u gegevens uit meerdere bronnen verzamelen en tijdig nauwkeurige rapporten genereren op basis van gegevens uit het hele bedrijf. Geïntegreerd in Microsoft Office kunt u met SAP Crystal Reports kiezen uit tal van rapportvormen en de toegang tot getoonde informatie bepalen.

Met de optionele analyses van SAP HANA profiteert SAP Business One van in-memory computing voor analyses en rapporten. U krijgt real-time toegang tot voorgedefinieerde dashboards, rapporten en productiviteitstools ter 0ndersteuning van de besluitvorming. U kunt zonder technische training formulieren en queries aanpassen aan uw specifieke eisen. U kunt ook instellingen configureren voor het definiëren van wisselkoersen, autorisatieparameters instellen en import- en exportfuncties creëren voor interne post, e-mail en data

Samen met het volledig geïntegreerde SAP Crystal Reports voor SAP Business One kunt u dashboards en rapporten maken die inzicht geven in alle bedrijfsonderdelen. Dankzij de intuïtieve en interactieve inzoomfunctionaliteit krijgt u antwoord op de meest dringende vragen. Medewerkers kunnen sneller inspelen op klantbehoeften en managers kunnen inkomsten, kosten en cashflows nauwkeurig volgen om de performance te controleren en onmiddellijk maatregelen te nemen. Voor nog snellere toegang tot informatie biedt de SAP HANA-versie voor SAP Business One krachtige
analyses in real time, waardoor gebruikers makkelijker in SAP Business One kunnen zoeken naar de benodigde informatie en direct standaard- en ad-hocrapporten
kunnen maken.

Video

SAP Business One: Analyses en rapporten

Sneller beslissingen nemen met ingebouwde analyses en rapporten

Verdieping

Blogs over Analyses en rapporten in SAP Business One

ALLE BLOGS
ALLE BLOGS