customer service software

Unit4 Bizzlayer Suite

Gebruikt u Unit4 Wholesale of Unit4 Multivers? Of overweegt u de aanschaf van een van deze ERP-pakketten? Dan kan Unit4 Bizzlayer een waardevolle aanvulling zijn voor u. Met behulp van de Unit4 Bizzlayer kunt u informatie eenvoudig koppelen of ontsluiten.

Veel processen en werkzaamheden binnen een bedrijf zijn niet te vangen in bestaande applicaties en systemen. Dit terwijl de kracht vaak ligt in het combineren van informatie uit deze systemen om zodoende een vollediger overzicht te krijgen van bijvoorbeeld een proces, managementinformatie of de klant.

Veel processen en werkzaamheden binnen een bedrijf zijn niet te vangen in bestaande applicaties en systemen. Juist het combineren ervan levert meerwaarde.

De Unit4 Bizzlayer zorgt ervoor dat u gemakkelijk informatie uit ander systemen kunt combineren met of gebruiken in Unit4 Wholesale of Unit4 Multivers. Bovendien kunt u de data die u beschikbaar hebt met de Bizzlayer gemakkelijk online toegankelijk maken voor uw medewerkers, voor leveranciers of klanten.

De Unit4 Bizzlayer is beschikbaar in drie modules:

  1. Unit4 Bizzlayer WebPortal
  2. Unit4 Bizzlayer DataSync
  3. Unit4 Product Informatie Management (PIM)

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze software partners

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Unit4 Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Unit4 Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense