customer service software

Unit4 Wholesale Partner: de voordelen van een ervaren ERP-specialist

Logres is al jarenlang partner van Unit4 Wholesale. Welke voordelen heeft dit voor u als klant?

Wilt u Unit4 Wholesale implementeren in uw organisatie? Of zoekt u een betrouwbare partij voor het service en maintenance van Unit4 Wholesale? Zoek dan niet verder: Logres is de ervaren partner die u helpen kan.

Wij helpen u bij de aanschaf, de implementatie, het onderhouden en ondersteunen van de Unit4 oplossing die het beste bij uw behoeften past. Ongeacht de grootte of branche van uw bedrijf.

De mensen van Logres kennen het systeem van binnen en van buiten.

Erik Schuppert
Gerkimex

Logres: al meer dan 25 jaar ervaring met Unit4

Partner van Unit4 Wholesale wordt een bedrijf niet zomaar. Unit4 eist enkele jaren ervaring in het implementeren van dit ERP-systeem, voldoende klanten waarbij Unit4 Wholesale geïmplementeerd is en bovendien een team van deskundige en ervaren Unit4 Wholesale consultants. Logres voldoet ruim aan al deze vereisten. Al jaren.

Logres heeft meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren van ERP-systemen en al honderden bedrijven succesvol geholpen. Onze klanten waarderen onze kennis, klantgerichtheid en inlevingsvermogen.

Optimaal profiteren door gebruiksvriendelijkheid

Wij helpen u om Unit4 Wholesale op zo’n manier te implementeren dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden van dit ERP-systeem, terwijl de gebruiksvriendelijkheid hoog blijft. Dat doen we in vijf stappen:

  1. Kennismaking
  2. Demonstratie
  3. Proof of concept (optioneel)
  4. Implementatie
  5. Voortdurende ondersteuning van de Supportdesk

In de samenwerking is wederzijds vertrouwen volgens Logres het allerbelangrijkst. Wij willen uw bedrijf door en door kennen, zodat we u de beste versie van SAP opleveren die maar mogelijk is.

Unit4 Wholesale kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van Unit4 Wholesale? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Bij deze bedrijven implementeerden wij Unit4 Wholesale al:

Alle referenties met Unit4 Wholesale

Alle artikelen over Unit4 Wholesale Partner

Unit4 Wholesale update 56: weer flink wat nuttige ontwikkelingen

Unit4 verbetert Unit4 Wholesale voortdurend. De nieuwste update brengt voor gebruikers van het systeem weer veel mooie nieuwe verbeteringen, met een grote impact op het gebruiksgemak. We zetten ze voor u op een rij: Continuous Delivery Het was wellicht al bekend bij u; Unit4 heeft hard gewerkt aan het Continuous Delivery platform waarmee updates automatisch ...
Lees verder

Webinar 7 juli: Unit4 Wholesale API QUERY

Flexibel data samenstellen voor integraties? Dat kan met de API Query binnen Unit4 Wholesale. REST API is het sleutelwoord om Unit4 Wholesale te integreren met andere applicaties. Binnen Unit4 Wholesale is een ruime set aan API’s beschikbaar om gegevens vanuit de ERP met derden applicaties te delen en om gegevens vanuit de derden applicatie naar ...
Lees verder

Drie grote veranderingen in Unit4 Wholesale zomer 2020

Update 51 bevatte veel kleine verbeteringen die het gebruiksgemak van Unit4 Wholesale verbeteren. Maar achter de schermen werken de ontwikkelaars van Unit4 door aan enkele grote veranderingen het gehele pakket vernieuwen en verbeteren zullen.
Lees verder
Bekijk alle berichten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze software partners

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Unit4 Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Unit4 Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense