Vacature Support Consultant

Heb je ervaring met financiële en logistieke systemen (ERP) en zoek je een fulltime baan als Support Consultant bij een organisatie, waar kwaliteit en klanttevredenheid nog hoog in het vaandel staan, dan willen we graag dat je reageert.

Wat ga je doen als Support Consultant (ERP)?

Als Support Consultant ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers van Logres Business Solutions. Dit betekent dat jij (samen met nog 2 collega’s) werkzaam bent in het hart van de organisatie waar alles draait om het naleven van SLA’s en klanttevredenheid. Deze functie is breed opgezet, wat wil zeggen dat jij de owner bent van de Incident/problem die de opdrachtgever met jou bespreekt, waarbij jij zorgt dat het wordt opgelost.

Voornamelijk zullen dit functionele vraagstukken zijn, jij kan door middel van doorvragen de kern van het probleem naar boven halen, deze verder definiëren en oplossen. Uiteraard werk je daarbij nauw samen met je collega’s.

Logres Business Solutions implementeert SAP Business One en Unit4 Multivers Groothandel bij hun opdrachtgevers. Voor deze functie is een uitstekende kennis van de ERP producten een must gezien jij verantwoordelijk bent voor de opdrachtgevers, die met deze producten werken. Mocht deze specifieke kennis van deze ERP producten niet aanwezig zijn, dan volgt een intensief opleidingsprogramma.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een HBO werk en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke support functie;
 • Je hebt een goede kennis van SAP Business One of Unit4 Multivers Groothandel (pre);
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Barneveld;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Kandidaten die als gebruiker met deze ERP systemen hebben gewerkt kunnen zeker ook reageren.

 Wat kunnen wij bieden?

 • Je verdient een zeer goed salaris op basis van jouw ervaring.
 • Je gaat mogelijkheden krijgen om jezelf te ontwikkelen.
 • Met de juiste ambitie zijn er ook doorgroeimogelijkheden naar consultancy
 • Je gaat collega’s krijgen, waarmee je inhoudelijk kan sparren over de inhoud.
 • Je werkt mee aan interessante implementatie projecten.
 • De vacature is een fulltime functie (40 uur per week).

Wie zijn wij?

Logres Business Solutions implementeert met een enthousiast team van 26 medewerkers ERP toepassingen, zoals SAP Business One en Unit4 Multivers Groothandel. De opdrachtgevers bevinden zich in het MKB in de branches: (groot)handel, procesindustrie, service & onderhoud (MRO) en projecten (ETO). Logres Business Solutions is een ambitieuze organisatie en wil de ERP partner zijn met het oog op Customer Satisfaction.

Standplaats

Barneveld

Reageren

Heeft u vragen over deze vacature of wenst u uw sollicitatiekans te verhogen d.m.v. een korte videomotivatie (max. 1 minuut)? Dan kunt u vanaf nu ook contact met ons opnemen via WhatsApp op het nummer: 06-22109554. Wij zijn natuurlijk ook via onderstaande contactgegevens te bereiken.

Kunneman & Vandenbroek

Recruitment Solutions bv

Lange Schaft 7a

3991 AP Houten

 1. 030 630 47 06
 2. info@recruitmentsolutions.nl
 3. www.recruitmentsolutions.nl