Wat is Wholesale ERP?

Wholesale ERP is een ERP-pakket van Kerridge Commercial Systems, speciaal voor handelsondernemingen. In dit pakket kunt u o.a. uw voorraad bijhouden, de verkopen registreren en de facturatie hiervan regelen.

Wholesale ERP (vroeger Unit4 Groothandel) is zeer uitgebreid en daardoor meestal zonder specifieke aanpassingen direct inzetbaar in elke handelsonderneming.

Wholesale ERP op maat

Mocht uw onderneming echter specifieke processen kennen waarvoor iets nieuws moet worden ontwikkeld, dan is het ook mogelijk om Wholesale ERP op maat toepasbaar te maken.

Samen met Logres zijn we altijd op zoek geweest naar de nieuwste innovatiesystemen. Met Wholesale ERP is het versturen van facturen volledig geautomatiseerd

JK Nederland
Arie de Mik

Wholesale ERP functionaliteiten

Wholesale ERP kent diverse functionaliteiten die speciaal gemaakt zijn voor handelsbedrijven. Enkele functionaliteiten lichten we hieronder uit:

 • Wholesale ERP Mobile Sales
  U kunt Wholesale ERP mobiel gebruiken. Uw accountmanagers of vertegenwoordigers hebben dus altijd de meest recente cijfers direct bij de hand via de tablet of mobiele telefoon. Wholesale ERP ondersteunt hen dus in het order-entryproces. Meer over deze functionaliteit
 • Wholesale ERP CRM
  Voor uw salesafdeling is het vitaal om te weten hoe tevreden uw klanten zijn, wat de laatste bestellingen waren en welke contactmomenten er recent geweest zijn. Uw relatie- en contactgegevens kunt u beheren in Wholesale ERP CRM. Met deze functionaliteit maakt u marketing- en verkoopacties succesvoller. Meer over deze functionaliteit.
 • Wholesale ERP Web Solutions
  Met Wholesale ERP beheert u niet alleen de voorraad, de relaties en de verkopen: u faciliteert ook in een online omgeving (webshop) waar klanten hun aankopen kunnen doen. Veilig elektronisch zakendoen is dé manier om de concurrentie voor te blijven. Meer over deze functionaliteit.

wat-is-wholesale-erp

Wholesale ERP implementatie

Wilt u overstappen naar Wholesale ERP? Dan hebt u een betrouwbare en ervaren partij nodig die dit handige softwarepakket komt implementeren in uw organisatie.

Deze handeling gaat verder dan het installeren van de software alleen: het gaat erom uw organisatiestructuur zo in te richten dat Wholesale ERP optimaal gebruikt wordt door uw medewerkers en de core van uw bedrijf gaat vormen.

De consultants van Logres Business Solutions hebben jarenlange ervaring met het invoeren van Wholesale ERP in diverse handelsbedrijven. Zij kunnen u als geen ander adviseren en ondersteunen in dit transitieproces. Meer over Logres.

Wholesale ERP kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van Wholesale ERP? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Wholesale ERP Support

Maakt u gebruik van Wholesale ERP dan wilt u niet alleen een goed implementatietraject maar ook blijvend service en onderhoud.

Wanneer u een vraag hebt, er gaat iets mis of u hebt aanvullende wensen, dan wilt u snel kunnen schakelen met een deskundige medewerker. Logres biedt u deze service. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wholesale ERP aanvullingen

Wholesale ERP is een zeer uitgebreid pakket met veel verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Echter, mocht u meer wensen hebben dan kunt ook kiezen enkele aanvullende softwarepakketten die naadloos te integreren zijn met Wholesale ERP. Enkele voorbeelden:

 • Elvy. Deze “extra digitale medewerkster” helpt u met het ordenen van documenten, in- en verkoopfacturen, werk- en aftekenbonnen, contracten en legitimatiebewijzen van uw medewerkers. Het gaat ook om onkosten declaraties, het scannen en herkennen van facturen. Lees alles over Elvy
 • Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. U stemt met deze software Wholesale ERP geheel af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen. Lees alles over Orbis.
 • Qlik Sense helpt u om de gegevens uit Wholesale ERP overzichtelijk te presenteren in een maatrapport. Met Qlik Sense ontsluit u databases met het gebruik van dashboards, analyses, rapporten, query’s en simulaties. Meer over Qlik Sense.

Wholesale ERP advies

Overweegt u Wholesale ERP? Dan hebt u allereerst behoeft aan gedegen advies over hoe dit programma voor uw organisatie ingezet kan worden. Plan daarom nu een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze consultants.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Software Gemak (voorheen: Unit4 Multivers) is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Software Gemak is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Software Gemak