Wat is Unit4 Multivers Groothandel?

Unit4 Multivers Groothandel is een ERP-pakket van Unit4, speciaal voor handelsondernemingen. In dit pakket kunt u o.a. uw voorraad bijhouden, de verkopen registreren en de facturatie hiervan regelen.

Unit4 Multivers Groothandel (vroeger Unit4 Multivers Extended) is zeer uitgebreid en daardoor meestal zonder specifieke aanpassingen direct inzetbaar in elke handelsonderneming.

Unit4 Multivers Groothandel op maat

Mocht uw onderneming echter specifieke processen kennen waarvoor iets nieuws moet worden ontwikkeld, dan is het ook mogelijk om Unit4 Multivers Groothandel op maat toepasbaar te maken.

"Samen met Logres zijn we altijd op zoek geweest naar de nieuwste innovatiesystemen. Met Unit4 is het versturen van facturen volledig geautomatiseerd."Arie de Mik, adjunct directeur JK NederlandBekijk referentiefilm

Unit 4 Multivers Groothandel functionaliteiten

Unit 4 Multivers Groothandel kent diverse functionaliteiten die speciaal gemaakt zijn voor handelsbedrijven. Enkele functionaliteiten lichten we hieronder uit:

 • Unit4 Multivers Groothandel Mobile Sales
  U kunt Unit4 Multivers Groothandel mobiel gebruiken. Uw accountmanagers of vertegenwoordigers hebben dus altijd de meest recente cijfers direct bij de hand via de tablet of mobiele telefoon. Unit4 Multivers Groothandel ondersteunt hen dus in het order-entryproces. Meer over deze functionaliteit
 • Unit4 Multivers Groothandel CRM
  Voor uw salesafdeling is het vitaal om te weten hoe tevreden uw klanten zijn, wat de laatste bestellingen waren en welke contactmomenten er recent geweest zijn. Uw relatie- en contactgegevens kunt u beheren in Unit4 Multivers Groothandel CRM. Met deze functionaliteit maakt u marketing- en verkoopacties succesvoller. Meer over deze functionaliteit.
 • Unit4 Multivers Groothandel Web Solutions
  Met Unit4 Multivers Groothandel beheert u niet alleen de voorraad, de relaties en de verkopen: u faciliteert ook in een online omgeving (webshop) waar klanten hun aankopen kunnen doen. Veilig elektronisch zakendoen is dé manier om de concurrentie voor te blijven. Meer over deze functionaliteit.

wat-is-unit4-multivers-groothandel

Unit4 Multivers Groothandel implementatie

Wilt u overstappen naar Unit4 Multivers Groothandel? Dan hebt u een betrouwbare en ervaren partij nodig die dit handige softwarepakket komt implementeren in uw organisatie.

Deze handeling gaat verder dan het installeren van de software alleen: het gaat erom uw organisatiestructuur zo in te richten dat Unit4 Multivers Groothandel optimaal gebruikt wordt door uw medewerkers en de core van uw bedrijf gaat vormen.

De consultants van Logres Business Solutions hebben jarenlange ervaring met het invoeren van Unit4 Multivers Groothandel in diverse handelsbedrijven. Zij kunnen u als geen ander adviseren en ondersteunen in dit transitieproces. Meer over Logres.

Unit4 Multivers Groothandel kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van Unit4 Multivers Groothandel? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Unit4 Multivers Groothandel Support

Maakt u gebruik van Unit4 Multivers Groothandel dan wilt u niet alleen een goed implementatietraject maar ook blijvend service en onderhoud.

Wanneer u een vraag hebt, er gaat iets mis of u hebt aanvullende wensen, dan wilt u snel kunnen schakelen met een deskundige medewerker. Logres biedt u deze service. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Unit4 Multivers Groothandel aanvullingen

Unit4 Multivers Groothandel is een zeer uitgebreid pakket met veel verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Echter, mocht u meer wensen hebben dan kunt ook kiezen enkele aanvullende softwarepakketten die naadloos te integreren zijn met Unit4 Multivers Groothandel. Enkele voorbeelden:

 • Elvy. Deze “extra digitale medewerkster” helpt u met het ordenen van documenten, in- en verkoopfacturen, werk- en aftekenbonnen, contracten en legitimatiebewijzen van uw medewerkers. Het gaat ook om onkosten declaraties, het scannen en herkennen van facturen. Lees alles over Elvy
 • Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. U stemt met deze software Unit4 Multivers Groothandel geheel af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen. Lees alles over Orbis.
 • QlikSense helpt u om de gegevens uit Unit4 Multivers Groothandel overzichtelijk te presenteren in een maatrapport. Met Qlik ontsluit u databases met het gebruik van dashboards, analyses, rapporten, query’s en simulaties. Meer over Qlik.

Unit4 Multivers Groothandel advies

Overweegt u Unit4 Multivers Groothandel? Dan hebt u allereerst behoeft aan gedegen advies over hoe dit programma voor uw organisatie ingezet kan worden. Plan daarom nu een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze consultants.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK