customer service software

Wat is Unit4 Wholesale?

Unit4 Wholesale is een ERP-pakket van Unit4, speciaal voor handelsondernemingen. In dit pakket kunt u o.a. uw voorraad bijhouden, de verkopen registreren en de facturatie hiervan regelen.

Unit4 Wholesale (vroeger Unit4 Multivers Extended) is zeer uitgebreid en daardoor meestal zonder specifieke aanpassingen direct inzetbaar in elke handelsonderneming.

Unit4 Wholesale op maat

Mocht uw onderneming echter specifieke processen kennen waarvoor iets nieuws moet worden ontwikkeld, dan is het ook mogelijk om Unit4 Wholesale op maat toepasbaar te maken.

Samen met Logres zijn we altijd op zoek geweest naar de nieuwste innovatiesystemen. Met Unit4 is het versturen van facturen volledig geautomatiseerd

JK Nederland
Arie de Mik

Unit 4 Wholesale functionaliteiten

Unit 4 Wholesale kent diverse functionaliteiten die speciaal gemaakt zijn voor handelsbedrijven. Enkele functionaliteiten lichten we hieronder uit:

 • Unit4 Wholesale Mobile Sales
  U kunt Unit4 Wholesale mobiel gebruiken. Uw accountmanagers of vertegenwoordigers hebben dus altijd de meest recente cijfers direct bij de hand via de tablet of mobiele telefoon. Unit4 Wholesale ondersteunt hen dus in het order-entryproces. Meer over deze functionaliteit
 • Unit4 Wholesale CRM
  Voor uw salesafdeling is het vitaal om te weten hoe tevreden uw klanten zijn, wat de laatste bestellingen waren en welke contactmomenten er recent geweest zijn. Uw relatie- en contactgegevens kunt u beheren in Unit4 Wholesale CRM. Met deze functionaliteit maakt u marketing- en verkoopacties succesvoller. Meer over deze functionaliteit.
 • Unit4 Wholesale Web Solutions
  Met Unit4 Wholesale beheert u niet alleen de voorraad, de relaties en de verkopen: u faciliteert ook in een online omgeving (webshop) waar klanten hun aankopen kunnen doen. Veilig elektronisch zakendoen is dé manier om de concurrentie voor te blijven. Meer over deze functionaliteit.

wat-is-unit4-wholesale

Unit4 Wholesale implementatie

Wilt u overstappen naar Unit4 Wholesale? Dan hebt u een betrouwbare en ervaren partij nodig die dit handige softwarepakket komt implementeren in uw organisatie.

Deze handeling gaat verder dan het installeren van de software alleen: het gaat erom uw organisatiestructuur zo in te richten dat Unit4 Wholesale optimaal gebruikt wordt door uw medewerkers en de core van uw bedrijf gaat vormen.

De consultants van Logres Business Solutions hebben jarenlange ervaring met het invoeren van Unit4 Wholesale in diverse handelsbedrijven. Zij kunnen u als geen ander adviseren en ondersteunen in dit transitieproces. Meer over Logres.

Unit4 Wholesale kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van Unit4 Wholesale? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Unit4 Wholesale Support

Maakt u gebruik van Unit4 Wholesale dan wilt u niet alleen een goed implementatietraject maar ook blijvend service en onderhoud.

Wanneer u een vraag hebt, er gaat iets mis of u hebt aanvullende wensen, dan wilt u snel kunnen schakelen met een deskundige medewerker. Logres biedt u deze service. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Unit4 Wholesale aanvullingen

Unit4 Wholesale is een zeer uitgebreid pakket met veel verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Echter, mocht u meer wensen hebben dan kunt ook kiezen enkele aanvullende softwarepakketten die naadloos te integreren zijn met Unit4 Wholesale. Enkele voorbeelden:

 • Elvy. Deze “extra digitale medewerkster” helpt u met het ordenen van documenten, in- en verkoopfacturen, werk- en aftekenbonnen, contracten en legitimatiebewijzen van uw medewerkers. Het gaat ook om onkosten declaraties, het scannen en herkennen van facturen. Lees alles over Elvy
 • Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. U stemt met deze software Unit4 Wholesale geheel af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen. Lees alles over Orbis.
 • Qlik Sense helpt u om de gegevens uit Unit4 Wholesale overzichtelijk te presenteren in een maatrapport. Met Qlik Sense ontsluit u databases met het gebruik van dashboards, analyses, rapporten, query’s en simulaties. Meer over Qlik Sense.

Unit4 Wholesale advies

Overweegt u Unit4 Wholesale? Dan hebt u allereerst behoeft aan gedegen advies over hoe dit programma voor uw organisatie ingezet kan worden. Plan daarom nu een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze consultants.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze software partners

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Unit4 Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Unit4 Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense