Wholesale ERP Bizzlayer Suite

Gebruikt u Wholesale ERP of overweegt u de aanschaf hiervan? Dan kan een Wholesale ERP Bizzlayer een waardevolle aanvulling zijn voor u. Met behulp van een Wholesale ERP Bizzlayer kunt u informatie eenvoudig koppelen of ontsluiten.

Veel processen en werkzaamheden binnen een bedrijf zijn niet te vangen in bestaande applicaties en systemen. Dit terwijl de kracht vaak ligt in het combineren van informatie uit deze systemen om zodoende een vollediger overzicht te krijgen van bijvoorbeeld een proces, managementinformatie of de klant.

Veel processen en werkzaamheden binnen een bedrijf zijn niet te vangen in bestaande applicaties en systemen. Juist het combineren ervan levert meerwaarde.

De Wholesale ERP Bizzlayer zorgt ervoor dat u gemakkelijk informatie uit ander systemen kunt combineren met of gebruiken in Wholesale ERP. Bovendien kunt u de data die u beschikbaar hebt met de Bizzlayer gemakkelijk online toegankelijk maken voor uw medewerkers, voor leveranciers of klanten.

De Wholesale ERP Bizzlayer is beschikbaar in drie modules:

  1. Whosale ERP Bizzlayer WebPortal
  2. Wholesale ERP Bizzlayer DataSync
  3. Wholesale ERP Product Informatie Management (PIM)

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Software Gemak (voorheen: Unit4 Multivers) is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Software Gemak is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Software Gemak