Jouw documenten automatisch verwerkt

Elvy Documentarchivering

Documenten, iedere organisatie heeft ze. Die documenten die allemaal zorgvuldig bewaard moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan CMR documenten, offertes, pakbonnen, vrachtbrieven of andere documenten.

Met Elvy archiveer je documenten efficiënt en zorgvuldig in jouw ERP-systeem, bijvoorbeeld in KCS Wholesale of in SAP Business One. Je documenten zijn automatisch gekoppeld aan je order, opdracht of klant een altijd snel vindbaar.

Drie voordelen van Documentarchivering

Optimaliseer interne processen met Elvy Documentarchivering

Benieuwd naar de meerwaarde van dit digitaal archiefsysteem voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Man met tablet
Video

Webinar Elvy Documentarchivering

In dit webinar demonstreren we de mogelijkheden en voordelen van Elvy Documentarchivering.

Aan het einde van het webinar heb je een duidelijk beeld van hoe je Elvy kunt inzetten voor het opbouwen van een digitaal archief.

Functionaliteiten

Documenten digitaal archiveren gaat met Elvy een stuk eenvoudiger en sneller. Elvy doet namelijk het werk voor jou. Eén vast bedrag voor een onbeperkt aantal én type documenten!

Ophalen van documenten

Ontvang jij veel documenten van externe partijen, zoals pakbonnen, vrachtbrieven of overeenkomsten? Elvy leest deze gemakkelijk uit vanuit jouw mailbox.

Maar ook als je papieren documenten ontvangt, kan Elvy deze fysieke documenten vanaf een lokale bestandslocatie van jouw netwerk ophalen. Bovendien leest Elvy databases automatisch uit, of je kunt gebruikmaken van onze Upload Portal.

Automatisch herkennen van bepaalde gegevens

Zodra de digitale documenten binnenkomen in Elvy, kan de automatische herkenning worden gestart.

Vooraf maken we samen per type document een profiel aan, waarin staat welke gegevens Elvy per type document moet herkennen. Dit kan bijvoorbeeld een relatienaam zijn, maar ook bepaalde codes op de documenten. Net wat jouw wens is.

Mogelijkheid tot toevoegen workflow

Misschien wil je niet dat bij jou in de organisatie alles lukraak gearchiveerd kan worden. In Elvy Documentarchivering is het mogelijk om eerst een akkoord te geven op het document, voordat deze gearchiveerd wordt.

Fiatteren van digitale documenten kan op verschillende niveaus. Daarnaast kun je notities en bijlagen toevoegen en worden alle handelingen vastgelegd in een audit-trail.

Gearchiveerd in Elvy én in jouw ERP applicatie

Standaard worden alle documenten gearchiveerd in Elvy.

Wil jij dat bepaalde pakbonnen of andere documenten in jouw ERP applicatie opgeslagen worden? Ook dat is mogelijk met Elvy door de real-time integratie met jouw software.

Zo kun je bepaalde digitale documenten via meerdere kanalen terugvinden.

Terugzoeken op inhoud van document

Soms komt het voor dat je in het verleden een artikel hebt besteld, waarvan je de bedrijfsgegevens niet meer weet.

Omdat Elvy het gehele document ocr't, kan je ook op de inhoud van het document zoeken. Zo kun je altijd het document terugvinden.

Download de casus


Verwerk je pakbonnen, offertes, transportdocumenten, dossiers en meer? Ontdek hoe je Elvy Documentarchivering in kunt zetten voor het opzetten van een digitaal archief!

In deze casus nemen we je mee in de mogelijkheden en voordelen van Elvy Documentarchivering.

Download casus

Optimaliseer interne processen met Elvy Documentarchivering

Benieuwd naar de meerwaarde van dit digitaal archiefsysteem voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Man met tablet