SAP Business One partner

Let op: dit is de pagina over Logres als SAP Business One partner. Wilt u meer informatie over SAP Business One als ERP-pakket? Klik dan hier: SAP Business One

Logres is SAP Business One partner. We zijn zelfs Gold Partner van SAP Business One. Welke voordelen heeft dit voor u als klant?

Wilt u SAP Business One implementeren in uw organisatie? Of zoekt u een betrouwbare partij voor het service en maintenance voor SAP Business One? Zoek dan niet verder: Logres is SAP Business One Gold Partner.

Wij helpen u bij de aanschaf, de implementatie, het onderhouden en ondersteunen van de SAP oplossing die het beste bij uw behoeften past. Ongeacht de grootte of branche van uw bedrijf.

Logres: SAP Business One partner met Gold status

De SAP Gold status wordt toegekend aan SAP partners die werken met door SAP gecertificeerde eigen medewerkers, de wereldwijd vastgestelde omzetnormen behalen en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van SAP.

Logres heeft meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren van ERP-systemen en al honderden bedrijven succesvol geholpen. Onze klanten waarderen onze kennis, klantgerichtheid en inlevingsvermogen.

Optimaal profiteren door gebruiksvriendelijkheid

Wij helpen u om SAP Business One op zo’n manier te implementeren dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden van dit ERP-systeem, terwijl de gebruiksvriendelijkheid hoog blijft. Dat doen we in vijf stappen:

  1. Kennismaking
  2. Demonstratie
  3. Proof of concept (optioneel)
  4. Implementatie
  5. Voortdurende ondersteuning van de supportdesk

In de samenwerking is wederzijds vertrouwen volgens Logres het allerbelangrijkst. Wij willen uw bedrijf door en door kennen, zodat we u de beste versie van SAP opleveren die maar mogelijk is.

SAP Business One kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van SAP Business One? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Bij deze bedrijven implementeerden wij SAP Business One al:

 

Alle artikelen over SAP partner

Logres brengt meeste nieuwe klanten binnen voor SAP

Vorige maand won Logres al de Net New Names Reseller of the Year-award voor SAP Business One in Nederland. Maar afgelopen dinsdag werd ook de Net New Names-award van SAP Nederland in de wacht gesleept. Logres is de partij die de meeste nieuwe namen én de meeste omzet uit nieuwe klanten binnenhaalt.
Lees verder

Logres wint opnieuw twee SAP Business One-awards

Voor het tweede jaar op rij won Logres Business Solutions vanmorgen de SAP Business One award voor Net New Names. Deze prijs wordt uitgereikt aan de SAP-partner die de meeste nieuwe klanten bediend heeft in het afgelopen jaar. Ook de Best Performance Innovation-award werd uitgereikt aan Logres.
Lees verder

Logres ontvangt weer een SAP award!

Tijdens de SAP Innovation Summit in Barcelona in april mochten namens Logres, collega’s Berend, Corné en Jan, weer een SAP Award in ontvangst nemen. “Best Performance Net New Name 2017” Dankzij onze mooie klanten, de ondersteuning van NL team SAP en ons fantastische team! #SAPBusinessOne #Logres  
Lees verder
Bekijk alle berichten