SAP Business One partner

Logres is SAP Business One partner. We zijn zelfs Gold Partner van SAP Business One. Welke voordelen heeft dit voor u als klant?

Wilt u SAP Business One implementeren in uw organisatie? Of zoekt u een betrouwbare partij voor het service en maintenance voor SAP Business One? Zoek dan niet verder: Logres is SAP Business One Gold Partner.

Wij helpen u bij de aanschaf, de implementatie, het onderhouden en ondersteunen van de SAP oplossing die het beste bij uw behoeften past. Ongeacht de grootte of branche van uw bedrijf.

Logres: SAP Business One partner met Gold status

De SAP Gold status wordt toegekend aan SAP partners die werken met door SAP gecertificeerde eigen medewerkers, de wereldwijd vastgestelde omzetnormen behalen en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van SAP.

Logres heeft meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren van ERP-systemen en al honderden bedrijven succesvol geholpen. Onze klanten waarderen onze kennis, klantgerichtheid en inlevingsvermogen.

Optimaal profiteren door gebruiksvriendelijkheid

Wij helpen u om SAP Business One op zo’n manier te implementeren dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden van dit ERP-systeem, terwijl de gebruiksvriendelijkheid hoog blijft. Dat doen we in vijf stappen:

  1. Kennismaking
  2. Demonstratie
  3. Proof of concept (optioneel)
  4. Implementatie
  5. Voortdurende ondersteuning van de supportdesk

In de samenwerking is wederzijds vertrouwen volgens Logres het allerbelangrijkst. Wij willen uw bedrijf door en door kennen, zodat we u de beste versie van SAP opleveren die maar mogelijk is.

SAP Business One kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van SAP Business One? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag