Support

Support nodig? Logres helpt u graag als u vragen hebt over het gebruik van uw ERP-pakket of wanneer u tegen problemen aanloopt. Samen gaan we op zoek naar een oplossing.

Op de supportafdeling van Logres, elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur, zijn de support- en business consultants het aanspreekpunt. U kunt hen bereiken op het nummer 0342 – 421500.

Wanneer u belt, probeert u dan alle relevante informatie paraat te hebben, zodat we u snel kunnen helpen:

  • Wat is het probleem?
  • Waar doet het probleem zich voor?
  • Wat deed u in het ERP-pakket voordat u het probleem constateerde?
  • Ziet u een foutmelding in beeld? Zo ja, welke?
  • Wat heeft u eventueel zelf al geprobeerd om dit op te lossen?

Download hier meer informatie over onze supportprocedure.

Bel support


Meekijken

Het kan zijn dat we mee moeten kijken op uw computer.  U kunt ons tijdelijk toegang geven tot uw pc door het programma TeamViewer te downloaden en te installeren.

U krijgt van ons dan een code. Als u deze code invult kunnen wij op uw scherm meekijken, zodat we vanuit Barneveld precies zien wat u ziet.

Download Teamviewer

 


Informatie en handleidingen

We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom uw ERP-systeem. Op de specifieke supportpagina van uw erp-pakket vindt u informatie en handleidingen die voor u relevant zijn.

Kies uw erp-pakket om verder te gaan:

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense