SAP Business One HANA

Sap Business One HANA (High Performance ANalytic Appliance) is een revolutionair nieuwe manier van gegevensopslag.

Door deze zogenaamde in-memory computingdatabase is SAP Business One veel sneller dan andere ERP-systemen.

Het verschil is revolutionair

Het verschil tussen de zogenaamde in-memory database van SAP HANA en reguliere SQL-databases is revolutionair. In traditionele SQL-databases moet informatie eerst uit de database worden gehaald en – na bewerking-  vervolgens worden opgeslagen.

Werkt u in SAP Business One HANA, dan werkt u direct in het HANA-geheugen die als een schil die over de database heen ligt. U bekijkt hierin altijd de meest actuele data en doet bewerkingen, zonder dat u last heeft van synchronisatie of opslag-tijd.

SAP HANA is daarnaast schaalbaar en verwerkt gemakkelijk grote hoeveelheden gegevens. U kunt dus een groot aantal gebruikers toegang verlenen tot de applicatie zonder dat de prestaties van SAP Business One daardoor in het gedrang komen.

Voordelen van SAP Business One HANA

Realtime overzicht

Kortom: niet alleen is het gebruikersgemak van SAP HANA is groter dan bij traditionele ERP-pakketten, uw gehele business profiteert van real-time inzicht. Niet alleen bespaart u direct geld en tijd door de invoer van een nieuw ERP-systeem: met SAP HANA kunt ook problemen in de toekomst aan zien komen en tijdig ondervangen.

Met SAP HANA kunt zelfs problemen in de toekomst aan zien komen en tijdig ondervangen.

U ziet niet alleen de titels van bestanden die u mogelijk zoekt: u ziet ook een paar regels van de inhoud ervan zodat u direct kunt beoordelen of dit het bestand is waar u naar op zoek bent. De getoonde resultaten kunt u bovendien direct filteren op type en bereik.

SAP HANA Enterprise Search

Een bijkomende extra functionaliteit van SAP HANA is de Enterprise Search-functie. Dankzij de in-memory database van SAP functioneert de zoekfunctie vele malen sneller dan de zoekfunctie van traditionele ERP-pakketten. Daarnaast toont de Enterprise Search u ook betere resultaten.

Vergelijk het met de zoekresultatenpagina van Google. Of u nu een serienummer, batchnummer, factuurnummer, referentienummer of zoekwoord in toetst: u krijgt altijd direct de juiste resultaten, in volgorde van relevantie voor u. Zelfs als u een typfoutje maakt zal SAP HANA u toch de juiste resultaten laten zien.

Zelfs als u een typfoutje maakt zal SAP HANA u toch de juiste resultaten laten zien.

U ziet niet alleen de titels van bestanden die u mogelijk zoekt: u ziet ook een paar regels van de inhoud ervan zodat u direct kunt beoordelen of dit het bestand is waar u naar op zoek bent. De getoonde resultaten kunt u bovendien direct filteren op type en bereik.

Advies nodig?

Tijd voor een ERP-systeem die u real-time inzicht geeft? Plan dan nu een adviesgesprek. Wij helpen u graag!

Man met tablet
Video

Laat deze pagina voorlezen