Solide basis

SAP Business One

Het meest veelzijdige ERP-pakket voor mkb-bedrijven

Uw bedrijf als een geheel laten functioneren is vaak een hele uitdaging. SAP Business One zorgt voor een solide basis, waarvan elk bedrijfsonderdeel kan profiteren.

Overweegt u dit ERP-pakket? Wij laten u graag zien hoe dit pakket voor úw organisatie kan werken.

Het pakket

Wat u moet weten over dit ERP-pakket

SAP Business One biedt een ERP-oplossing voor verschillende bedrijfsafdelingen in één softwareprogramma: Financiën, Verkoop, Service, Inkoop, Voorraad en Productie.

Voor elke afdeling zijn praktische en bruikbare functionaliteiten toegevoegd. Lees hier meer over dit pakket of download de brochure.

Implementatie

Helemaal ingericht zoals ú dat wilt

SAP Business One is standaard ingericht voor mkb-bedrijven, maar tegelijk ook altijd een maatwerkoplossing. De software kan helemaal ingericht worden zoals u dat wilt, passend bij de werkwijze van úw bedrijf.

Onze adviseurs luisteren graag naar wat u nodig heeft en kunnen u adviseren vanuit onze ruime ervaring met dit pakket.

Over Logres

Logres is uw SAP Business One Gold-partner

Tijd voor een nieuw ERP-pakket? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben 25 jaar ervaring met het implementeren van ERP software in diverse branches en zijn SAP Business One Gold Partner.

De Logres-aanpak herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf. Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen.

Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt.

Quotes

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin heeft Logres goed met ons meegedacht. Je merkt gewoon dat hier mensen werken die het product van binnen en buiten kennen.

Cathelijn van der Meijden
Spectro

Wij zochten echt een partij een partij die met ons meedenkt en die zijn best doet om onze processen te begrijpen. Die hebben we wel gevonden in Logres!’

Nick Huijgen
Feltest

Ontdek hoe SAP Business One voor úw organisatie kan werken!

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Man met tablet
Branches

Helemaal afgestemd op uw onderneming

ALLE BRANCHES
ALLE BRANCHES
Modules

Binnen uw bedrijf spelen allerlei processen. SAP Business One biedt u direct inzicht in de verschillende processen en maakt schakelen tussen verschillende afdelingen eenvoudiger.

Financieel

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: inzicht in uw complete financiën. Lees meer...

Sales

Alle verkoopdocumenten overzichtelijk in één systeem. Nooit meer een factuur kwijt! Lees meer...

CRM

Uw klantenbestand eenvoudig en altijd up-to-date. De juiste relatiebeheer software stelt u in staat beter in te spelen op de behoefte van uw klanten en klantgerichter te opereren.

Inkoop- en voorraadbeheer

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: inzicht in uw complete financiën. Lees meer...

Servicemanagement

Optimaliseer het potentieel van uw serviceafdelingen en bied ondersteuning voor serviceactiviteiten en klanteninteracties.

MRP planning

Al uw manufacturing resources inzichtelijk en de planning altijd scherp. ERP Software tilt uw MRP naar een hoger niveau. Lees meer...

Bekijk alle functionaliteiten
Video

Maak uw business makkelijker met Versie 10.0

In het voorjaar van 2020 is SAP Business One Versie 10.0 gelanceerd.

Een compleet vernieuwde, uiterst gebruiksvriendelijke update waarin het beste van het pakket bereikbaar wordt voor een breed publiek. Bekijk de releasevideo hier.

Ontdek hoe SAP Business One voor úw organisatie kan werken!

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Vul uw ERP-pakket aan met extra functionaliteiten

SAP Business One is aan te vullen met diverse add-ons net extra functionaliteiten die ervoor zorgen dat SAP precies zo is ingericht dat het erp-pakket optimaal bruikbaar is voor uw bedrijf. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over deze aanvullende pakketten.
 • Boyum

  Zeventig procent van de MKB-bedrijven worstelt ermee om de beschikbare tijd zo effectief mogelijk te besteden. Vaak wordt productiviteitsverlies veroorzaakt door slechte tools die niet zijn aangepast op de specifieke behoeften van de klant. Boyum is dé handige add-on die dit probleem in één keer oplost.

  Boyum
 • Elvy

  Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen.

  Elvy
 • Processforce

  ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One.

  Processforce
 • Resolv Mobility

  Resolv is een volledig geïntegreerde add-on voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

  Resolv Mobility
 • Sana Commerce

  Sana helpt bedrijven online te groeien. Hoe? Met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met uw ERP-pakket

  Sana Commerce
 • vPlan

  Een strakke planning is voor elk bedrijf van levensbelang. Wat als u de informatie uit uw ERP-pakket geautomatiseerd in uw planningssoftware kunt laten binnenlopen? Maak kennis met vPlan!

  vPlan