Solide basis

SAP Business One

Uw bedrijf als een geheel laten functioneren is vaak een hele uitdaging. SAP Business One zorgt voor een solide basis, waarvan elk bedrijfsonderdeel kan profiteren.

Overweegt u SAP Business One als ERP-pakket? Wij laten u graag zien hoe dit pakket voor úw organisatie kan werken.

Het pakket

Wat is SAP Business One?

SAP Business One biedt een ERP-oplossing voor verschillende bedrijfsafdelingen in één softwareprogramma: Financiën, Verkoop, Service, Inkoop, Voorraad en Productie.

Voor elke afdeling zijn praktische en bruikbare functionaliteiten toegevoegd. Lees hier meer over dit pakket of download de brochure.

Implementatie

Helemaal ingericht zoals ú dat wilt

SAP Business One is niet alleen standaard ingericht voor MKB-bedrijven, maar ook altijd een maatwerkoplossing. De software kan helemaal ingericht worden zoals u dat wilt, passend bij de werkwijze van úw bedrijf.

Onze adviseurs kunnen u adviseren over hoe SAP Business One ingericht kan worden, zoals past bij uw bedrijf en uw manier van werken.

Over Logres

Logres is uw SAP Business One Gold-partner

Hebt u interesse in SAP Business One? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben 25 jaar ervaring met het implementeren van ERP software in diverse branches en zijn SAP Business One Gold Partner.

De Logres-aanpak bij het implementeren van SAP Business One is herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf. Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen.

Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt.

Quotes

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin heeft Logres goed met ons meegedacht. Je merkt gewoon dat hier mensen werken die het product van binnen en buiten kennen.

Cathelijn van der Meijden
Spectro

Wij zochten echt een partij een partij die met ons meedenkt en die zijn best doet om onze processen te begrijpen. Die hebben we wel gevonden in Logres!’

Nick Huijgen
Feltest
Demo

Ontdek hoe SAP Business One voor úw organisatie kan werken!

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat u als bedrijf nodig hebt.

Op verzoek kunnen wij ook een demo geven van de mogelijkheden van het systeem. Hierin verwerken wij dan alvast de input die u ons gegeven hebt.

Branches

Voor welke bedrijven is SAP Business One geschikt?

ALLE BRANCHES
ALLE BRANCHES
Modules

Binnen uw bedrijf spelen allerlei processen. SAP Business One biedt u direct inzicht in de verschillende processen en maakt schakelen tussen verschillende afdelingen eenvoudiger.

Financieel management

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: inzicht in uw complete financiën.

Verkoopadministratie

Alle verkoopdocumenten overzichtelijk in één systeem. Nooit meer een factuur kwijt!

CRM

Uw klantenbestand eenvoudig en altijd up-to-date. De juiste relatiebeheer software stelt u in staat beter in te spelen op de behoefte van uw klanten en klantgerichter te opereren.

Inkoop- en voorraadbeheer

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: inzicht in uw complete financiën.

Servicemanagement

Optimaliseer het potentieel van uw serviceafdelingen en bied ondersteuning voor serviceactiviteiten en klanteninteracties.

MRP planning

Al uw manufacturing resources inzichtelijk en de planning altijd scherp. ERP Software tilt uw MRP naar een hoger niveau.

Bekijk alle functionaliteiten
Video

Maak uw business makkelijker met SAP Business One Versie 10.0

In het voorjaar van 2020 is SAP Business One Versie 10.0 gelanceerd.

Een compleet vernieuwde, uiterst gebruiksvriendelijke update waarin het beste van SAP Business One bereikbaar wordt voor een breed publiek. Bekijk de releasevideo hier.

Meer

Alle informatie over SAP Business One op deze site

Onze site staat boordevol handige informatie over SAP Business One. Wilt u zich verder verdiepen in dit pakket? Bekijk dan de volgende pagina’s.

Aanvullingen op SAP Business One

SAP Business One is aan te vullen met diverse add-ons net extra functionaliteiten die ervoor zorgen dat SAP precies zo is ingericht dat het erp-pakket optimaal bruikbaar is voor uw bedrijf. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over deze aanvullende pakketten.
 • Boyum

  Zeventig procent van de MKB-bedrijven worstelt ermee om de beschikbare tijd zo effectief mogelijk te besteden. Vaak wordt productiviteitsverlies veroorzaakt door slechte tools die niet zijn aangepast op de specifieke behoeften van de klant. Boyum is dé handige add-on van SAP Business One die dit probleem in één keer oplost. sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

  Boyum
 • Elvy

  Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen.

  Elvy
 • Processforce

  ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One.

  Processforce
 • Resolv Mobility

  Resolv is een volledig geïntegreerde add-on van SAP Business One voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

  Resolv Mobility
 • Sana Commerce

  Sana helpt bedrijven online te groeien. Hoe? Met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met SAP ERP, SAP B1 en Hana.

  Sana Commerce
 • vPlan

  Een strakke planning is voor elk bedrijf van levensbelang. SAP Business One levert u de nodige input voor een goede planning, maar wat als u deze informatie geautomatiseerd in uw planningssoftware kunt laten binnenlopen? Maak kennis met vPlan!

  vPlan