Over Logres

We zijn een hands-on bedrijf in software voor het MKB. Logres Business Solutions is in 1993 opgericht en groeit nog steeds.

Download onze brochure

Onze samenwerking

Wij willen een partner zijn zoals het bedoeld is: we zijn betrokken, werken samen en gaan voor het beste resultaat. Onze toegevoegde waarde ligt op het terrein van advies, implementatie, consultancy, aftersales en support. Een goede samenwerking met u, begint met een goede basis bij ons. Binnen ons team heeft iedereen daarom zijn eigen specialiteit. We stellen onze mensen graag aan u voor.

Over onze mensen

Werkwijze

Voor iedere organisatie is de implementatie van nieuwe bedrijfssoftware een belangrijke stap. Onze projectaanpak wordt daarom op een gestructureerde wijze afgestemd op de mogelijkheden van uw organisatie. Aanpakken en no-nonsense zijn daarbij sleutelwoorden. We schetsen u graag een beeld van hoe dat in de praktijk gaat.

Onze werkwijze

Referenties

Wie kan beter over ons vertellen dan onze klanten? We verwijzen je graag naar de referenties, waar andere bedrijven vertellen over hun softwaretraject met Logres.

Referenties

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense