Resolv + Mobility

Resolv is een volledig geïntegreerde add-on van SAP Business One voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

Wanneer u de gehele supply chain nauwkeurig in kaart hebt, kunt u precies zien waar u onnodig oponthoud plaatsvindt. U ziet precies waar uw aandacht nodig is en waar u als organisatie efficiënter zou kunnen werken. Zo kunt u uw productiviteit, kwaliteit en omzet verhogen.

Resolv Warehouse Management

Resolv WMS is speciaal gebouwd voor SAP Business One HANA en ontworpen voor mobiel gebruik (tablets en smartphones). Deze add-on maakt het mogelijk om door mobiel te scannen elke stap in de levenscyclus van uw magazijn vast te leggen en te controleren.

Daardoor weet u altijd en overal real-time wat de status van al uw goederen is en waar zij zich bevinden. Zowel in uw magazijn als onderweg.

Enkele voordelen uitgelicht:

  • De scanmodule is direct gekoppeld met SAP.
  • U kunt scannen met uw tablet of mobiele telefoon, maar Resolv Warehouse Management werkt ook op gewone handscanners.
  • Wanneer u de barcode scant met uw tablet of mobiele telefoon ziet u niet alleen het artikelnummer, maar ook batch, hoeveelheid en eventuele aanvullende informatie (2D-barcode scanning)
  • Het samenvoegen van pick-up orders (wave picking) zorgt voor een effectiever en sneller proces.
  • Snelle en slimme zoekfunctie: altijd real-time duidelijk waar goederen zich bevinden.

Download brochure

Container Management

Koopt u producten in vanuit het buitenland? Of bent u importeur van bepaalde goederen? Dan hebt u te maken met diverse logistieke stappen bij het transporteren en invoeren van deze artikelen en mogelijk een lange levertijd. De modules Container Management en Verladingen helpen u grip te krijgen op dit logistieke proces.

De modules Container Management en Verladingen volgen het gehele transportproces van uw goederen, stap voor stap. Een stap of verlading is een verplaatsing van A naar B, bijvoorbeeld in een zeecontainer, vrachtauto of vrachtvliegtuig.

Lees meer in de blog over deze module

Resolv Quality Management

Kwaliteitscontrole maakt een vitaal deel uit van uw warehousing-proces. Met Resolv Quality Management kunt u zelf de vereiste protocollen en waarden instellen. Resolv helpt u vervolgens om uw goederen steeksproefgewijs of op een standaard moment te controleren en schrijft de controlestappen voor.

Bij afwijkingen kan Resolv desgewenst voorraad blokkeren en de verantwoordelijke personen inlichten.

Download brochure

Operations Transaction Center

Alle informatie over orders, offertes, planning en transacties op een rij met een sterke zoekfunctie en handige filteropties. Dat is in één zin de toegevoegde waarde van het Resolv Operations Transaction Center.

Zowel verkopers, als operational managers en klantenservice medewerkers hebben zo alle informatie die ze nodig hebben voor de dagelijkse uitvoering van hun werkzaamheden uit SAP Business One in mum van tijd op een rijtje. Het Resolv Operations Transaction Center zorgt voor inzicht in zowel openstaande als historische data. Zo bent u altijd voorbereid op elke vraag.

Video’s over het Operations Transaction Center op YouTube:

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense