Resolv + Mobility

Resolv is een volledig geïntegreerde add-on van SAP Business One voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

Wanneer u de gehele supply chain nauwkeurig in kaart hebt, kunt u precies zien waar u onnodig oponthoud plaatsvindt. U ziet precies waar uw aandacht nodig is en waar u als organisatie efficiënter zou kunnen werken. Zo kunt u uw productiviteit, kwaliteit en omzet verhogen.

Resolv Warehouse Management

Resolv WMS is speciaal gebouwd voor SAP Business One HANA en ontworpen voor mobiel gebruik (tablets en smartphones). Deze add-on maakt het mogelijk om door mobiel te scannen elke stap in de levenscyclus van uw magazijn vast te leggen en te controleren.

Daardoor weet u altijd en overal real-time wat de status van al uw goederen is en waar zij zich bevinden. Zowel in uw magazijn als onderweg.

Enkele voordelen uitgelicht:

  • De scanmodule is direct gekoppeld met SAP.
  • U kunt scannen met uw tablet of mobiele telefoon, maar Resolv Warehouse Management werkt ook op gewone handscanners.
  • Wanneer u de barcode scant met uw tablet of mobiele telefoon ziet u niet alleen het artikelnummer, maar ook batch, hoeveelheid en eventuele aanvullende informatie (2D-barcode scanning)
  • Het samenvoegen van pick-up orders (wave picking) zorgt voor een effectiever en sneller proces.
  • Snelle en slimme zoekfunctie: altijd real-time duidelijk waar goederen zich bevinden.

Download brochure

Resolv Quality Management

Kwaliteitscontrole maakt een vitaal deel uit van uw warehousing-proces. Met Resolv Quality Management kunt u zelf de vereiste protocollen en waarden instellen. Resolv helpt u vervolgens om uw goederen steeksproefgewijs of op een standaard moment te controleren en schrijft de controlestappen voor.

Bij afwijkingen kan Resolv desgewenst voorraad blokkeren en de verantwoordelijke personen inlichten.

Download brochure

Order to Cash

Wat is de status van orders en betalingen? Resolv Order to Cash geeft u door middel van een zogenaamd cockpitscherm in een oogopslag real-time inzicht en duidelijkheid, gebruik makend van de HANA database van SAP Business One.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze software partners

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Unit4 Multivers is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Unit4 is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Unit4 Multivers