Unit4 Bedrijfssoftware overgenomen door Exact

Vanaf eind september 2020 is Unit4, onder andere bekend van de applicatie Unit4 Mulitvers, overgenomen door het Delftse bedrijf Exact. Exact is bekend van de boekhoudsoftware die veel MKB-bedrijven en ook wel grotere spelers op de markt gebruiken.

Unit4 heeft een flink wat gebruikers in MKB-bedrijven in heel de Benelux. Logres is hierbij sinds het begin een trouwe partner geweest en heeft de oplossingen van Unit4 in de loop der jaren bij tientallen bedrijven geïmplementeerd.

Zelfde klantenkring

Exact en Unit4 passen goed bij elkaar omdat ze beiden dezelfde klantenkring bedienen met businessoftware. Exact brengt veel expertise en innovatie met zich mee, waarvan u als gebruiker van Unit4 Multivers gaat profiteren.

Op dit moment verandert er voor gebruikers van Unit4 Multivers niets. U kunt het pakket gewoon blijven gebruiken zoals u gewend bent en u ontvangt hierbij hulp en support van Logres zoals u gewend bent.

Binnen enkele maanden zal waarschijnlijk wel een naamswijziging plaatsvinden, waarna het pakket niet meer de naam van Unit4 zal dragen en wellicht ook in de vormgeving veranderingen ondergaat. Uiteraard zal Logres  haar klanten op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Eerdere overname

Enkele weken geleden werd ook al het pakket Unit4 Wholesale overgenomen door een nieuwe partij: Kerridge Comercial Systems. Sindsdien heet dit pakket gewoon Wholesale.

Heeft u vragen n.a.v. deze bericht of heeft u andere vragen rondom Unit4 Multivers, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0342-421500 of via info@logres.nl.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense