Onze mensen

Ieder heeft zijn eigen specialiteit, die verschillende kwaliteiten proberen we bij Logres zo veel mogelijk te benutten. Elk project is teamwork.

We genieten van een open cultuur en lopen vaak even bij elkaar binnen om ergens over te sparren. Hier stellen we graag onze mensen aan je voor, samen een enthousiast en hecht team.

Verkoop binnendienst

Als u door ons wordt gebeld, is de kans groot dat u Helma of Lisa aan de telefoon krijgt. Onze vriendelijke dames voorzien u van de laatste informatie en beantwoorden uw vragen zorgvuldig.

Sales / adviseurs

Wat is de juiste oplossing voor uw bedrijf? Onze Jan trekt er dagelijks op uit om de juiste vragen aan u te stellen en te luisteren naar wat u zegt. Zij willen u niet overtuigen met mooie woorden, maar luisteren naar de behoefte van uw onderneming en daarvoor geschikte opties aanbieden.

Business Consultants

Ons team van consultants blinkt uit in aanpassingsvermogen en service. Bas, Dennis, Fabian, Jeroen, Pieter, Robert, Roelof en Sven zijn meer van huis dan op de zaak. Het is hun missie om voor een bepaalde tijd deel te worden van uw bedrijf en samen te werken, zodat u het bijna jammer vindt als ze weer vertrekken. Maar tegen die tijd hebben zij er alles aan gedaan zodat u en uw collega’s zelfstandig verder kunnen met de software.

Technisch Consultants / Development (R&D) / Integratie

Werkzaamheden als installaties, databases, rapportages, business intelligence, updates, etc. worden door hen uitgevoerd: Hans en Marcel staan met hun technische skills en neus voor innovaties voor u klaar. Voor maatwerk en integraties hebben wij Gerrit en Wietze wiens tweede taal code is. Zij weten de software toepassingen te creëren die nog niet bestaan of maken nieuwe koppelingen, die voor uw bedrijf dé uitkomst zijn.

Planning

Dat elk project van A tot Z goed wordt gepland, daarvoor zorgt Ingrid. Met haar achtergrond als consultant en supportmedewerker, weet zij precies hoe het er in de praktijk aan toegaat. Haar realistische planningen en heldere communicatie, maken haar tot een onmisbare schakel in ons bedrijf.

Supportdesk

Als u een probleem heeft of uw systeem niet doet wat het zou moeten doen, wilt u snel en doelgericht geholpen worden. Frank en Patrick  zitten dagelijks voor u klaar om u helder en vakkundig te ondersteunen. Als er hulp ter plaatse nodig is, schakelen zij direct een van hun collega’s in, maar vaak kunnen zij u direct door de software heen gidsen en kunt u weer verder.

Teamleider consultancy team / projectmanagement

Marco bewaakt de voortgang van projecten en is het algemene aanspreekpunt van onze consultants. Hij zorgt ervoor dat de planning van uw project scherp blijft en dat uw consultant optimaal presteert.

Administratie

Duizendpoot Carla zit aan de telefoon, behandelt facturen, licenties en wat er al niet komt kijken bij de administratie. Secuur en ongekunsteld, de juiste vrouw op de juiste plek.

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Software Gemak (voorheen: Unit4 Multivers) is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Software Gemak is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Software Gemak