Onze mensen

Ieder heeft zijn eigen specialiteit, die verschillende kwaliteiten proberen we bij Logres zo veel mogelijk te benutten. Elk project is teamwork.

We genieten van een open cultuur en lopen vaak even bij elkaar binnen om ergens over te sparren. Hier stellen we graag onze mensen aan je voor, samen een enthousiast en hecht team.

Verkoop binnendienst

Als u door ons wordt gebeld, is de kans groot dat u Helma of Lisa aan de telefoon krijgt. Onze vriendelijke dames voorzien u van de laatste informatie en beantwoorden uw vragen zorgvuldig.

Sales / adviseurs

Wat is de juiste oplossing voor uw bedrijf? Onze Jan en Louis trekken er dagelijks op uit om de juiste vragen aan u te stellen en te luisteren naar wat u zegt. Zij willen u niet overtuigen met mooie woorden, maar luisteren naar de behoefte van uw onderneming en daarvoor geschikte opties aanbieden.

Business Consultants

Ons team van consultants blinkt uit in aanpassingsvermogen en service. Berend, Dick, Fabian, Ivo, Jasper, Jeroen, Jimmy, Mark, Niesje, Roelof en Walter zijn meer van huis dan op de zaak. Het is hun missie om voor een bepaalde tijd deel te worden van uw bedrijf en samen te werken, zodat u het bijna jammer vindt als ze weer vertrekken. Maar tegen die tijd hebben zij er alles aan gedaan zodat u en uw collega’s zelfstandig verder kunnen met de software.

Technische Consultants

Werkzaamheden als installaties, databases, rapportages, business intelligence, updates, etc. worden door hen uitgevoerd: Dennis, Marcel en Martijn staan met hun technische skills en neus voor innovaties voor u klaar.

Development (R&D)

Voor digitaal maatwerk hebben wij Gerrit en Ruben, wiens tweede taal code is. Zij weten de software toepassingen te creëren die nog niet bestaan of maken nieuwe koppelingen, die voor uw bedrijf dé uitkomst zijn.

Planning

Dat elk project van A tot Z goed wordt gepland, daarvoor zorgt Ingrid. Met haar achtergrond als consultant en supportmedewerker, weet zij precies hoe het er in de praktijk aan toegaat. Haar realistische planningen en heldere communicatie, maken haar tot een onmisbare schakel in ons bedrijf.

Supportdesk

Als u een probleem heeft of uw systeem niet doet wat het zou moeten doen, wilt u snel en doelgericht geholpen worden. Jaap, Pieter en Peter zitten dagelijks voor u klaar om u helder en vakkundig te ondersteunen. Als er hulp ter plaatse nodig is, schakelen zij direct een van hun collega’s in, maar vaak kunnen zij u direct door de software heen gidsen en kunt u weer verder.

Teamleider consultancy team / projectmanagement

Corné bewaakt de voortgang van projecten en is het algemene aanspreekpunt van onze consultants. Hij zorgt ervoor dat de planning van uw project scherp blijft en dat uw consultant optimaal presteert.

Administratie

Duizendpoot Carla zit aan de telefoon, behandelt facturen, licenties en wat er al niet komt kijken bij de administratie. Secuur en ongekunsteld, de juiste vrouw op de juiste plek.

Directie

Aan het roer van Logres Business Solutions staat Dianne. Wars van typische hiërarchische verhoudingen, betrokken en met een scherp oog voor kwaliteit, zorgt ze ervoor dat Logres op koers blijft. Gerard is eigenaar van Logres en heeft op de achtergrond een adviserende rol.