Onze mensen

Ieder heeft zijn eigen specialiteit, die verschillende kwaliteiten proberen we bij Logres zo veel mogelijk te benutten. Elk project is teamwork.

We genieten van een open cultuur en lopen vaak even bij elkaar binnen om ergens over te sparren. Hier stellen we graag onze mensen aan je voor, samen een enthousiast en hecht team.

Verkoop binnendienst

Als je door ons wordt gebeld, is de kans groot dat je Lisa of Hulya aan de telefoon krijgt. Deze vriendelijke dames voorzien je van de laatste informatie en beantwoorden je vragen zorgvuldig.

Sales / adviseurs

Wat is de juiste oplossing voor jouw bedrijf? Onze Jan trekt er dagelijks op uit om de juiste vragen te stellen en te luisteren naar de antwoorden daarop. Hij wil je niet overtuigen met mooie woorden, maar luisteren naar de behoefte van je onderneming en daarvoor geschikte opties aanbieden.

Klantsuccesmanager

Mariska lost problemen voor klanten op vóórdat het problemen worden. Zij is degene die regelmatig met klanten belt, op bezoek gaat en ervoor zorgt dat onze klanten de allerbeste service van Logres krijgen.

Business Consultants

Ons team van consultants blinkt uit in aanpassingsvermogen en service. Alfred, Bas, Dennis, Dennis, Fabian, JelmarMatei, Patrick, René, Robert, Lennart en Sven zijn meer van huis dan op de zaak. Het is hun missie om voor een bepaalde tijd deel te worden van je bedrijf en samen te werken, zodat je het bijna jammer vindt als ze weer vertrekken. Maar tegen die tijd hebben zij er alles aan gedaan zodat jij en je collega’s zelfstandig verder kunnen met de software.

Technisch Consultants / Development (R&D) / Integratie

Werkzaamheden als installaties, databases, rapportages, business intelligence, updates, etc. worden door hen uitgevoerd: Marcel, Patrick en Jelmar staan met hun technische skills en neus voor innovaties voor je klaar. Voor maatwerk en integraties hebben wij Gerrit en Wietze wiens tweede taal code is. Zij weten software toepassingen te creëren die nog niet bestaan of maken nieuwe koppelingen, die voor jouw bedrijf dé uitkomst zijn.

Planning

Dat elk project van A tot Z goed wordt gepland, daarvoor zorgt Ingrid. Met haar achtergrond als consultant en supportmedewerker, weet zij precies hoe het er in de praktijk aan toegaat. Haar realistische planningen en heldere communicatie, maken haar tot een onmisbare schakel in ons bedrijf.

Supportdesk

Als je een probleem hebt of je systeem niet doet wat het zou moeten doen, wil je snel en doelgericht geholpen worden. Alfred, Dennis, Jelmar, Nikita, Patrick en Sander of één van de business consultants zitten dagelijks voor je klaar om je helder en vakkundig te ondersteunen. Als er hulp ter plaatse nodig is, schakelen zij direct een van hun collega’s in, maar vaak kunnen zij je direct door de software heen gidsen en kan je weer verder.

Projectmanagement

Sarah bewaakt de voortgang van projecten en is het algemene aanspreekpunt van onze consultants. Zij zorgt ervoor dat de planning van je project scherp blijft en dat je consultant optimaal presteert.

Administratie

Duizendpoot Carla zit aan de telefoon, behandelt facturen, licenties en wat er al niet komt kijken bij de administratie. Secuur en ongekunsteld: de juiste vrouw op de juiste plek.

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense