SAP Business One Supportdesk

Bent u op zoek naar support voor uw SAP Business One installatie? Logres Business Solutions biedt haar klanten een ‘gewoon goede’ helpdesk waar u terecht kunt met al uw vragen en supportmeldingen. Onze medewerkers hebben kennis van zaken, reageren snel en zijn in staat uw melding op waarde te schatten. 

sap-1-300x116-tiny

Voor onze supportmedewerkers is geen vraag te gek. Wij denken graag met u mee en ook als u even vergeten bent hoe iets werkt of ‘waar u moet klikken om’ kunt u bij ons terecht. Kortom: SAP Business One support zoals u dat wilt, ongeacht of u een ‘grote’ of ‘kleine’ klant bent.

Bel 0342 – 421500

Uw melding

De medewerkers van onze SAP Business One helpdesk worden getraind om elke melding correct in te schatten. Met andere woorden: zij kennen het verschil tussen spoed en bloedspoed. Uw business is in hoge mate afhankelijk van het goed functioneren van uw ERP-software en wij begrijpen als geen ander dat een probleem met SAP Business One over het algemeen snel opgelost moet worden.

Bent u (nog) geen klant van Logres? Wellicht kunnen wij u dan toch helpen. Neem contact op met een van onze consultants voor de mogelijkheden: 0342 – 421500.


Teamviewer

Onze supportmedewerkers helpen u vaak via TeamViewer. Wanneer u dit programma op uw computer installeert kunnen zij gemakkelijk vanaf afstand met u meekijken en eventueel instellingen op afstand voor u aan passen. U kunt dit programma downloaden door te klikken op de volgende knop.

Download Teamviewer


Informatie & Updates

Op deze pagina vindt u de meest recente updates van SAP Business One en voor u relevante informatie. Het kan zijn dat uw supportmedewerker naar een van deze documenten doorverwijst in het gesprek.

Handleidingen

Recente documenten over SAP Business One

SAP Business One is continu in ontwikkeling en verbetert aan de hand van de dagelijkse praktijk.

Brochures over SAP Business One

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense