Solide basis

Elvy Factuurverwerking

Kost het verwerken van facturen je veel tijd? Elvy Factuurverwerking is ontwikkeld om je facturen minder foutgevoelig en efficiënt te verwerken.

Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze in jouw financiële software of ERP-systeem, bijvoorbeeld in KCS Wholesale of in SAP Business One.

Over deze software

Bespaar tijd met Elvy

Op welke manier je facturen ook ontvangt, Elvy zorgt ervoor dat je tijd bespaart.

Vanuit jouw mailbox worden de binnenkomende facturen automatisch in Elvy ingeladen, direct onder de juiste administratie. Elvy herkent de gegevens, maakt een boekingsvoorstel en na jouw akkoord wordt de factuur direct geboekt in de financiële software.

Is er dan nog een goedkeuring voor het betalen van de factuur nodig, dan biedt Elvy de factuur aan de juiste fiatteurs en blokkeert de boeking voor betaling. Elvy kan de fiatteur(s) bepalen aan de hand van de boekingsgegevens of andere criteria, maar uiteraard kun jij dit zelf aanpassen.

Fiatteurs beoordelen facturen eenvoudig online of via de Elvy App. Na een goedkeuring wordt de boeking voor betaling vrijgegeven en kan deze vanuit de financiële software betaald worden. Zo heb je altijd inzicht en werk je efficiënt.

Voordelen

7 voordelen van Elvy

 1. Je hebt volledig inzicht in de financiële administratie: Door de real-time integratie worden facturen direct geboekt en gearchiveerd. Alle kosten zijn direct voor jou inzichtelijk.
 2. Je werkt een stuk efficiënter. Door een controlerende functie, in plaats van een uitvoerende functie, verwerk je zowel kosten- als goederenfacturen een stuk sneller. Extra personeel is dus overbodig.
 3. Elvy matcht goederenfacturen aan eventuele bestellingen of ontvangsten.
 4. Je bent nooit meer facturen kwijt: Alle facturen worden in Elvy en bij de boeking in de financiële software gearchiveerd en zijn gemakkelijk terug te vinden.
 5. Fouten maken is verleden tijd. Doordat Elvy ook de gegevens overneemt vanuit de instellingen uit de financiële software, zijn handmatige handelingen verleden tijd. Minder foutgevoelig dus!
 6. Uitgebreide mogelijkheden voor fiattering. Door een waterdichte inrichting zorg je ervoor dat er alleen facturen beschikbaar komen voor betaling, wanneer de juiste personen daar hun fiat voor hebben gegeven.
 7. Je weet van te voren op welke kosten je kan rekenen. Elvy Factuurverwerking heeft een vaste prijs voor een onbeperkt aantal facturen en administraties.

Ontdek hoe de slimme modules van Elvy voor úw bedrijf kunnen werken

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Man met tablet
Elvy oplossingen

Elvy biedt naast factuurverwerking nog meer verschillende oplossingen om je administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren. De overige oplossingen die wij bieden zijn:

Declaratieverwerking

 • Eenvoudig een kostendeclaratie of kilometervergoeding indienen met de Elvy App
 • Snel verwerken van declaraties in de financiële administratie
 • Uitgebreide fiatteringsmogelijkheden voor het fiatteren van declaraties
 • Volledig digitaal archief van alle declaratiedocumenten
 • Volledig controle en zicht op declaraties in omloop

Contractregistratie

 • Realtime inzicht in aangegane contracten
 • Inzicht in financiële verplichtingen op basis van de contracten
 • Contracten worden niet onnodig verlengd, notificatie op het juiste moment
 • Contracten op te zoeken op basis van meerdere kenmerken
 • Een gestructureerd proces en archief rondom contractzaken

Inkoopmanagement

 • Structuur aanbrengen inkoopproces door dit te digitaliseren op één centrale plek
 • Real-time inzicht in budgetten, verplichtingen en realisaties
 • Vooraf verplichting inzichtelijk, voorkomt 'plotselinge' factuur en kosten in de maand
 • Facturen eenvoudiger verwerken door deze af te stemmen met verplichtingen

Documentarchivering

 • Een volledig digitaal archief van alle documenttypen die jij verwerkt, van pakbonnen tot CRM documenten en van offertes tot orders.
 • Eenvoudig en efficiënt archiveren, je kunt ervoor kiezen om digitale documenten direct vanuit de e-mail te laten uitlezen.
 • Gemakkelijk terugzoeken: op onderwerp, inhoud, en meerdere aspecten.
 • Veel manieren om het proces naar wens in te richten. Denk aan fiatteringsmogelijkheden en vereiste gegevens bij het invoeren.

Video

Animatievideo Elvy Factuurverwerking


Maak kennis met Elvy Factuurverwerking: de factuurverwerkingsoplossing die je efficiëntie kan bieden met het digitaal verwerken van facturen. Elvy verwerkt diverse soorten documenten zoals PDF facturen en e-facturen (UBL/XML).

Ontvang je ook nog diverse facturen op papier? Geen probleem! Deze kun je inscannen en Elvy verwerkt deze met haar scan en herken software.

Handmatige handelingen zijn overbodig geworden. Ervaar zelf ook de voordelen van onze factuurverwerking software.

Ontdek hoe de slimme functionaliteiten van Elvy voor úw bedrijf kunnen werken

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Man met tablet