customer service software

ERP systeem voor projecten (ETO)

Als u projectmatig werkt, zoekt u naar ERP software die uw projectgedreven bedrijfsproces volledig ondersteunt. Een systeem dat wijzigingen in klantspecificaties, logistiek of planning aankan. SAP Business One zorgt ervoor dat u – ook bij veranderingen – eenvoudig grip houdt op elk project.

U weet als geen ander dat het productieproces van projectgestuurd produceren complex is. U wilt een ERP systeem dat is ingesteld op die complexiteit, maar in de praktijk gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Niet voor niets gingen al meer dan 150.000 bedrijven u voor in de keuze voor SAP Business One.

Bent u een serieus engineer-to-order bedrijf in de industrie of Cross Industry, dan bevelen we dit systeem van harte aan. Of uw onderneming nu valt onder machinebouw, boten en zeevaart (maritiem), offshore, pijpleidingen, engineeringsdiensten, interieurontwerpers, high tech of elektronica. De ERP-software van SAP is flexibel en ontwikkelt met u mee.

Meer informatie     Functionaliteiten voor projecten

Functionaliteiten

Uw mijlpalen in een duidelijk tijdlijnoverzicht en projectgebaseerd materiaalbeheer met SAP.

Materiaal en capaciteitsplanning

Plan uw nieuwe project met een real-time, interactieve Gantt-grafiek. Alle informatie die u nodig hebt in één planning: van het begin van het project en elke mijlpaal tot aan facturatie.

Projectcalculatie

Een zorgvuldige projectcalculatie is van het grootste belang voor het binnenhalen en het vervolgens winstgevend uitvoeren van uw project; onze software zorgt voor inzicht en precisie.

Real-time inzicht onderhanden werk

Houd het bedrag aan onderhanden werk zo laag mogelijk, door altijd te weten hoe het ervoor staat. Verbeter de OHW-prognose door facturatie zo effectief mogelijk te laten verlopen.

Mobile / Cloud

Inzicht in tijd, materialen en urenregistratie, altijd en overal en via ieder mobiel apparaat met SAP Business One. Ook onderweg weet u altijd hoe het staat met een project.

Real-time inzicht in projectvoortgang

Direct inzicht in de status van elk aspect van uw project, of het nu gaat om de levering van materialen of de vordering van productie.

Projectoffertes

Uw offertes genereert u eenvoudig en betrouwbaar uit uw systeem. Bij het wijzigen van materialen of arbeidskosten, wordt dit automatisch meegenomen in de offerte.

Facturatie op basis van milestones

Plan uw projecten met een real-time interactieve grafiekweergave met alle beperkingen en afhankelijkheden, gecombineerd met materiaaleisen, arbeid, arbeid, mijlpalen, facturatie en leverdata.

Integratie service en onderhoud

Een handige module waarin u projecten kunt integreren met functionaliteiten voor Service & Onderhoud. Zo beschikken al uw medewerkers over de juiste informatie en is kennis over projecten breed in uw organisatie geborgd.

Voorraadbeheer

Real-time inzicht in uw voorraad. Beheer de in- en uitgaande goederenstroom met behulp van handige planningtools.

CRM

Uw klantenbestand eenvoudig en altijd up-to-date. De juiste relatiebeheer software stelt u in staat beter in te spelen op de behoefte van uw klanten en klantgerichter te opereren.

Financieel

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: inzicht in uw complete financiën.

Toon alle functionaliteiten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

ERP aanvullingen voor projecten (ETO)

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of Unit4 Wholesale gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.

Meer over logres

We combineren uw kennis van uw bedrijf met onze expertise op ERP-gebied