ERP partner

Als u met een nieuw ERP systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert. 

Logres helpt u om de juiste ERP software te kiezen (kennis) en maakt u wegwijs in het systeem (implementatie). Zodat uw werknemers hun werk optimaal kunnen uitvoeren en u kan profiteren van een ERP systeem dat helemaal toegesneden is op uw bedrijf.

ERP kennis

Wij kennen onze bedrijfssoftware van binnen en buiten. We werken met de toonaangevende ERP-systemen SAP Business One (SAP B1) en  KCS Wholesale (voorheen Unit4 Wholesale). Onze ERP kennis van deze bedrijfssoftware hebben wij opgebouwd door jaren adviseren en implementeren bij meer dan 600 bedrijven in het MKB. Referenties van bedrijven met Logres als ERP Partner

De systemen die wij als ERP Partner implementeren, vallen grofweg in vier toepassingsgebieden uiteen: (groot)handel, procesindustrie, service & onderhoud en projecten (ETO). Onze ERP kennis zorgt ervoor dat bedrijven in deze branches met al hun vragen omtrent bedrijfssoftware bij ons terecht kunnen.

We voorzien u graag van ERP advies op maat. 

ERP voor uw branche

ERP implementatie

Waarom kiest u voor een ERP Partner boven een ERP leverancier? Het antwoord heeft alles te maken met de ERP implementatie. Uiteindelijk kost het u minder tijd en moeite als u samenwerkt met een goede partner en gaat u meer resultaat zien.

ERP implementatie heeft een grote impact op een bedrijf. De start is intensief, maar bij een succesvolle ERP implementatie worden de voordelen al snel duidelijk. Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd, administratie gaat sneller, er kan beter en eenvoudiger aan klantwensen worden voldaan en de algehele productiviteit gaat omhoog.

De voordelen van implementatie door een goede ERP Partner:

 • Met een partner kunt u de mogelijkheden van het ERP-systeem maximaal benutten
 • Het systeem en bedrijfsprocessen moeten geoptimaliseerd worden: nu en in de toekomst
 • Een ERP Partner kan de kwaliteit van het ERP-systeem waarborgen

Waarom Logres als ERP Partner

Uw organisatie is in beweging en u verwacht van ons als ERP Partner daar een rol in te spelen. Onze toegevoegde waarde heeft altijd direct betrekking op de praktijk: advies, implementatie, consultancy, aftersales en support. Met Logres, bent u verzekerd van het volgende:

 • Uw bedrijf is ons uitgangspunt.
  Zowel als het gaat over de softwarekeuze als over het implementatietraject, stemmen we dit volledig af op uw onderneming.
 • We hebben ervaring.
  U wilt een betrouwbare partner, die SAP B1 en KCS Wholesale van binnen en buiten kent, maar die ook begrijpt hoe een bedrijf in uw markt functioneert. We zijn al sinds 1993 ERP specialist en houden ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
 • We hebben een no-nonsense mentaliteit.
  En houden van aanpakken. We begrijpen dat we als ERP Partner uw dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen.
 • We blijven beschikbaar.
  Onze consultants helpen u uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en onze supportdesk is elke werkdag bereikbaar.

Bent u op zoek naar een ERP Partner die goed aansluit op uw onderneming?

Meer weten?

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense