SAP Business One Sales App

De SalesApp brengt sales, administratie en projectmanagement dichter bij elkaar

U kent het wel: de salesmanager verkoopt een mooie opdracht aan een mooie prospect. Helaas wordt niet alles even netjes genoteerd, waardoor u over een aantal zaken in het duister tast met alle gevolgen van dien. Klinkt bekend?

Misschien is het de aard van het beestje, maar veel salesmanagers hebben een broertje dood aan administratieve handelingen. Tot wanhoop van de medewerkers op de werkvloer. Zij ontvangen (soms last-minute) opdrachten die niet compleet zijn of niet precies kloppen.

Specifieke prijsafspraken zijn soms onduidelijk en de naam van de administratieve opdracht komt niet overeen met de naam op de offerte, waardoor de bijbehorende facturen niet herkend worden door de klant. Allemaal vervelende communicatiestoornissen waar de SalesApp van SAP Business One in één klap een einde maakt.

Correcte opdrachten en offertes

De SalesApp van SAP Business One helpt salesmanagers het ijzer te smeden als het heet is! Terwijl zij nog bij de klant zijn kunnen ze opdrachten inschieten, aanvullen en wijzigen. Alle informatie die uitgevraagd moet worden staat in de app op een rijtje en de opdracht komt bovendien real-time binnen.

De SalesApp van SAP Business One helpt salesmanagers het ijzer te smeden als het heet is!

Een flinke verbetering ten opzichte van offertedocumenten die nog uitgeschreven moeten worden na het klantbezoek. Niet alleen is dat een tijdrovend en vervelend klusje: deze administratieve werkzaamheden zorgen ook nog eens voor vertraging en ruis op de lijn.

Van een offertedocument kunnen gemakkelijk meerder versies circuleren, terwijl van de opdrachten in de SalesApp maar 1 actuele versie bestaat, met eventueel een historisch overzicht van wijzigingen.

Real-time inzicht op locatie

In ruil voor correcte opdrachten krijgt de salesmanager bij de klant ook real-time inzicht in planning, voorraad en reeds lopende opdrachten. Wel zo prettig om alles bij de hand te hebben en niet na het klantbezoek nog statusupdates te hoeven opvragen bij collega’s.

Het grote voordeel daarvan voor de salesmanager is bovendien dat de deal makkelijker gesloten kan worden als alle benodigde informatie direct beschikbaar is. Er zijn tenslotte geen losse eindjes meer.

Méér samenwerking

Tijd om de irritaties tussen sales, administratie en projectmanagement voor eens en altijd de wereld uit te helpen en een positieve boost te geven aan de samenwerking tussen collega’s? Stap over op de SalesApp. Wij geven graag een demonstratie van de mogelijkheden.

Bekijk ook de video: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense