sap business one partner of the year logres

Logres Business Solutions is SAP Business One Partner of the Year 2023!

Het is niet de eerste keer dat Logres een SAP-award ontvangt, maar dit jaar zijn we wel extra tevreden: Logres won de SAP Business One Partner of the Year-award voor het afgelopen jaar.

Logres is al jaren SAP Business One Gold Partner. Deze partnerstatus betekent dat wij ruim voldoende ervaring hebben met het implementeren van SAP Business One en dat wij een substantieel aantal klanten hebben die SAP Business One als ERP-systeem gebruikt.

Met de Partner of the Year-status krijgt Logres erkenning voor de inspanningen van het afgelopen jaar. 2023 was voor Logres zeer succesvol!  We hielpen tientallen klanten hun business (verder) te automatiseren, maakten kennis met veel nieuwe bedrijven haalden de gestelde doelen.

Excellent

Marc Tiggeler, Channel manager voor SAP Business One: ‘Logres Business Solutions behoort elk jaar weer tot de excellente groep finalisten van de SAP Business One Partner Award. Ook in 2023. En wat een jaar was het voor Logres! Alle doelstellingen werden ruimschoots behaald, met als prachtige uitschieter een mooie franchise deal die maar liefst 25 nieuwe namen opleverde! Een meer dan excellente partner!’

Dianne Waghto, directeur van Logres: ‘Wij zijn SAP enorm dankbaar voor deze mooie Award. Deze presentatie was niet mogelijk geweest zonder ons geweldige team en de kring van trouwe klanten!

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense