Logres ontvangt weer een SAP Business One Award

Met trots kunnen wij vermelden dat wij tijdens het SAP Innovation Summit in Berlijn de Best Perfomance Innovation Award 2016 in ontvangst mochten nemen.

Aan Logres is deze Award toegekend vanwege de Innovatie op het gebied van HANA en Cloud. Voor SAP zijn beide onderwerpen een speerpunt aangezien dit de toekomst is. Logres gaat hierin mee om voor onze klanten een zo optimaal mogelijk oplossing te kunnen bieden.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense