Logres wint opnieuw twee SAP Business One-awards

Voor het tweede jaar op rij won Logres Business Solutions vanmorgen de SAP Business One award voor Net New Names. Deze prijs wordt uitgereikt aan de SAP-partner die de meeste nieuwe klanten bediend heeft in het afgelopen jaar. Ook de Best Performance Innovation-award werd uitgereikt aan Logres.

Ook in 2016 won Logres al eens de Innovation-award, een prijs die uitgereikt wordt aan de partij de het best op de hoogte is van de innovatieve technieken van SAP Business One en die ook het meest weet te implementeren. SAP Business One in de cloud en SAP Business One HANA zijn voorbeelden van deze technieken.

SAP Nederland heeft groot vertrouwen in Logres als business partner. Keer op keer bewijst Logres als geen ander in staat te zijn nieuwe klanten op een efficiënte manier te helpen met de implementatie van SAP Business One.

Keer op keer bewijst Logres in staat te zijn nieuwe klanten op een efficiënte manier te helpen met de implementatie van SAP Business One.

Logres combineert technische kennis van SAP Business One met meer dan 25 jaar ervaring in het implementeren van ERP-pakketten. Tevreden klanten zijn daarvan het resultaat.

Erkenning

Dianne Wagtho, directeur van Logres: “Deze awards betekenen voor ons als bedrijf een erkenning voor de inspanningen die onze mensen elke dag weer leveren om van SAP Business One een succes te maken voor onze klanten.

SAP Business One is een fantastisch pakket waarmee bedrijven een grote stap vooruit kunnen zetten. Wij implementeren dit pakket met plezier en dat valt op!”

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense