SAP Business One Cloud

U overweegt een nieuw ERP-systeem voor uw bedrijf of organisatie. U vindt het belangrijk dat uw nieuwe ERP-systeem goed bereikbaar is en altijd presteert.

Toch heeft u niet de mogelijkheden of kennis om zelf de benodigde database te hosten en te onderhouden. SAP Business One Cloud kan dan voor u de oplossing zijn.

Kiest voor SAP Business One, dan profiteert u van de schakelsnelheid van SAP Business One, terwijl uw gegevens veilig opslagen worden in de cloudomgeving van een gecertificeerde SAP Partner.

Via de cloud heeft u overal en altijd via internet toegang tot uw administratie, voorraden, bestellingen en relatiegegevens.

SAP Business One logo

Voordelen

Wat zijn de voordelen van SAP Business One in de cloud?

SAP Business One in de cloud laten hosten heeft als belangrijkste voordeel dat u als ondernemer ontzorgt wordt. De hosting van het ERP-pakket ligt bij SAP en u hebt hier dus geen omkijken meer naar. Storingen – als die er al zijn – moeten door SAP opgelost worden en niet door u.

Een ander belangrijk voordeel is de strenge beveiliging van uw bedrijfsgegevens in de cloud. Diverse firewalls en ingebouwde beveiliging zorgen ervoor dat niemand bij uw bedrijfsgegevens kan komen.

Ook zorgt SAP voor automatische back-ups van uw gegevens, zodat u dubbel zeker bent, dat u nooit belangrijke informatie kwijtraakt.

Functionaliteiten

Functionaliteiten SAP Business One Cloud

SAP Business One heeft erg veel mogelijkheden. Het ERP-systeem bevat onder andere de volgende functionaliteiten.

 • Relatiegegevens beheer (CRM)
 • Geïntegreerde financiële administratie
 • Inkoop en MRP Planning
 • Voorraad- en magazijnbeheer
 • Uitgebreide verkoopadministratie
 • Real-time rapportages inzien met SAP HANA
 • Integratiemogelijkheden met andere vitale bedrijfssystemen
 • Aanpasbaar aan uw specifieke wensen door middel van vele beschikbare add-on’s.
Video

SAP Business One Cloud in 1,5 minuut

SAP Business One Cloud is een oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven om bedrijfsprocessen te beheren zonder zich zorgen te hoeven maken over de IT-infrastructuur.

Advies

Is SAP Business One Cloud ook geschikt voor mijn bedrijf?

Bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar ERP-systeem voor uw groothandel of bedrijf in de projectindustrie of de procesindustrie? SAP Business One kan de oplossing voor u zijn.

Om erachter te komen of SAP Business One Cloud bij uw bedrijf past, welke aanpassingen er mogelijk zijn en wat de aanschaf, hosting en implementatie u per maand kost, kunt u het best contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij hebben de ervaring en kennis om de mogelijkheden van SAP Business One Cloud voor uw bedrijf in te schatten.

Het (gratis) advies van onze adviseurs heeft al vele bedrijven geholpen om SAP Business One Cloud succesvol te implementeren in hun organisatie.

Advies nodig?

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van SAP Business One? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Man met tablet
FAQ

Veelgestelde vragen

Is SAP Business One cloud-based?

Dat is een keuze. SAP Business One kan zowel on-premise als cloud-based bij u geïnstalleerd worden. Het ligt er maar aan wat uw voorkeur heeft. De on-premise installatie vindt plaats op een lokale server, bijvoorbeeld in uw kantoor. Dit garandeerd maximale veiligheid en controle over gevoelige data.

U kunt SAP Business One echter ook laten hosten in de cloud bij SAP zelf. Met deze optie hoeft u zelf geen server in te richten en wordt u dus ontzorgt als het gaat om de prestaties van het ERP-systeem. Vraag onze adviseurs om advies voor uw situatie.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van SAP Business One in de cloud?

De voordelen van SAP Business One in de cloud zijn:

  1. Geen kennis en investering nodig in een eigen server, software en infrastructuur.
  2. Veilige opslag van uw bedrijfsdata.
  3. Overal en altijd toegang tot uw administratie, voorraden, bestellingen en relatiegegevens.
  4. U draagt zelf geen verantwoordelijkheid voor de snelheid en uptime van het systeem: deze verantwoordelijkheid ligt bij de hostingpartij.
  5. Uw nieuwe ERP-pakket is relatief snel up-and-running.

Is SAP Business One web-based?

Nee, SAP Business One is niet web-based, maar een aanzienlijk deel van het pakket is wel online te benaderen via de SAP Business One WebClient. Het ERP-pakket zelf kan worden geïnstalleerd op een lokale server op uw eigen locatie (on-premise), of u kunt kiezen voor SAP Business One in de cloud. In het laatste geval wordt SAP Business One gehost op de servers van SAP

Wat zijn de kosten van SAP Business One Cloud?

Voor de aanschaf van SAP Business One betaalt u niets. U betaalt wel de kosten voor de implementatie (consultancy-uren) en een bedrag per gebruiker per maand. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de installatie. Voor on-premise gebruik betaalt u minder dan voor hosting in de cloud. Op deze pagina kunt precies lezen hoeveel u per gebruiker betaald.

Laat deze pagina voorlezen!