SAP Business One Microsoft Teams

Nieuw: Ontsluit SAP Business One in Microsoft Teams

SAP Business One is steeds op zoek naar manieren om het leven voor MKB-bedrijven makkelijker te maken. Zo is er nu de SAP Business One-app in Microsoft Teams. Deze app maakt overleggen in Teams over data uit SAP Business One gemakkelijk.

Sinds de corona-crisis neemt het gebruik van Microsoft Teams enorm sterk toe. In veel bedrijven wordt veel thuis gewerkt en werknemers hebben onderling voornamelijk contact via Teams, of dat nu via de Teams-chat gaat of via videobellen. Ook tussen bedrijven is veel contact via Teams: bijvoorbeeld met klanten of leveranciers.

Wat doet de SAP Business One-app?

De SAP Business One-app maakt het mogelijk om overzichten en detailpagina’s uit de SAP Business One Web Client te linken én te bekijken in de Teams-chat. Het grote voordeel hiervan is dat je Teams dus niet hoeft te verlaten om toegang te hebben tot alle relevante data uit het erp-systeem.

Je kunt deze handige functionaliteit vergelijken met de manier waarop de applicatie CRM for Outlook werkt. Deze applicatie, waarover we al eerder een blog schreven, zorgt ervoor dat je data uit SAP Business One kunt inzien en gebruiken in Microsoft Outlook.

In de volgende video van SAP wordt uitgelegd hoe je de SAP Business One-app voor Microsoft Teams kunt gebruiken:

Op deze pagina staat uitgelegd hoe je de app installeert en koppelt met je SAP Business One-pakket. De app is alleen beschikbaar als SAP Business One on-premise is geïmplementeerd met een versie van 10.0 FP 2111 of hoger.

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense