Nieuwe award voor Logres Business Solutions

We wonnen ‘m al vaker, maar toch is de erkenning elke keer weer leuk: de Net New Name-award. SAP Nederland reikte ‘m afgelopen maand aan ons uit omdat Logres Business Solutions in 2022 de meeste nieuwe klanten voor SAP Business One binnenhaalde.

Het is niet voor niets dat Logres deze award binnensleept. Elke dag werken we met ons team keihard aan implementatietrajecten waarmee we onze klanten helpen hun bedrijf verregaand te automatiseren en te digitaliseren. SAP Business One is voor veel bedrijven het ideale ERP-pakket om dat het systeem helemaal op maat gemaakt kan worden dankzij de vele handige add-ons.

Logres heeft veel ervaring in dit soort trajecten en helpt klanten vanuit met de best-practises die wij in de loop der jaren opgedaan hebben. Klanten uit de wereld van groothandels en de procesindustrie profiteren daarvan.

Ook bereikbaar ná de implementatie

Gelukkig is het niet zo dat we alleen maar nieuwe klanten binnenhalen (waar we de award vooor kregen). Onze passie is ook om bestaande klanten voortdurend te blijven ondersteunen en verder te helpen. Ook na het implementatietraject blijven wij uitstekend bereikbaar om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste uit SAP Business One (blijven) halen.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense