SAP Business One Growth Partner 2015 BeNeLux

Op donderdag 11 februari 2016 heeft Dianne Wagtho namens Logres Business Solutions tijdens de SAP Business One Northern Europe Partner Day in Londen uit handen van Marc Tiggeler (SAP Business One Salesmanager Benelux), Will Newton (Head of SAP Business One North Europe) en Fabrice Sala (Head of SAP Business One EMEA) de SAP Business One Growth Partner 2015 BeNeLux award in ontvangst mogen nemen.

Het is een eer dat deze award door SAP aan ons is toegekend en we zijn daar natuurlijk erg trots op. Wij danken het aan onze klanten die vertrouwen hebben in onze organisatie en die de SAP Business One producten inzetten bij het realiseren van hun doelstellingen in een wereld waar veranderingen elkaar snel opvolgen en het belangrijk is hierop te kunnen inspelen. Dat geldt natuurlijk ook voor ons. Waar het gaat om 2016 zijn wij, even als voorgaande jaren, als organisatie met veel energie actief om onze plannen uit te voeren en ook dit jaar weer verder te ontwikkelen op allerlei gebied. Onze opdracht  is onze klanten te ondersteunen  bij het realiseren van hun doelen.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense