Zeven redenen om voor Logres te kiezen

U bent op zoek naar een passende ERP-oplossing voor uw bedrijf. Maar waarom zou u Logres Business Solutions om hulp vragen? Wij hebben de belangrijkste argumenten voor u op een rijtje gezet.

 1. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  Logres Business Solutions bestaat al sinds 1993. Wij hebben dus meer dan voldoende ervaring met het implementeren van nieuwe ERP-pakketten. Wij kennen uw branche, wij weten wat er speelt en tegen welke problemen bedrijven zoals u aanlopen. Onze adviseurs nemen bovendien de best-practises mee van honderden bedrijven die u voor gingen.
 2. U kunt ons gewoon bellen
  Korte lijnen zijn altijd een van de speerpunten van Logres als organisatie geweest. Gaat er iets mis? Komt u ergens niet uit? Dan kunt u ons dus gewoon bellen. U krijgt altijd iemand met kennis van zaken aan de telefoon. Onze adviseurs zijn benaderbaar en dienen u graag van advies wanneer u dat nodig hebt. Onze supportafdeling is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur en kijkt direct met u mee.
 3. Wij houden het overzichtelijk en behapbaar
  De implementatie van een nieuw ERP systeem kan een flinke klus zijn die ingrijpend is voor uw bedrijf. Logres houdt het proces daarom graag overzichtelijk. Wij schrijven een projectplan en helpen u vervolgens stap voor stap met het proces. Onze consultant komt eens per week of eens in de twee weken bij u langs en geeft u elke keer een stukje “huiswerk” mee. Wij bewegen dus mee in het ritme van uw organisatie en hanteren een planning die past bij uw bedrijf.
 4. Wij helpen u met het gehele proces
  Bij Logres bent u aan het goede adres voor business consultancy, technische implementatie, projectmanagement, aanpassingen op maat en support. Wij helpen u dus niet alleen bij de installatie en implementatie van uw nieuwe ERP-pakket: wij helpen u ook om deze ingrijpende verandering in uw organisatie te borgen en zijn blijvend beschikbaar voor support.
 5. Wij zijn van nature hands-on
  Logres is een ERP-partner met een mentaliteit van stevig aanpakken en hard werken. Wanneer u aan de slag wilt om uw bedrijf efficiënter en slagvaardiger te maken, helpen wij u op een uiterst pragmatische wijze. Onze adviseurs zijn bovendien vriendelijk, hulpvaardig en transparant.
 6. Wij zijn flexibel
  Als we iets hebben geleerd in de afgelopen 30 jaar, dan is het wel dat geen bedrijf hetzelfde is. Daarom kiezen wij voor ERP-software die aanpasbaar is aan uw wensen. U krijgt dus een implementatieplan op maat, gebaseerd op úw bedrijf en úw interne werkwijze. En verandert er iets in uw bedrijf, gedurende het traject? Geen probleem, wij veranderen gewoon met u mee.
 7. Wij durven nee te zeggen
  De klanten van Logres zijn heel divers. Wij hebben veel klanten uit de procesindustrie, de projectindustrie, de groothandelbranche en service- en onderhoudsbranche. Onze focus is om deze bedrijven verder te helpen op het gebied van automatisering. Een enkele keer komen we in gesprek met een bedrijf die niet in de bovenstaande branches valt. Soms moeten we dan concluderen dat dit bedrijf niet matcht met onze focus. Daar zijn wij graag eerlijk over. Juist omdat we willen dat iedere samenwerking met Logres een succes wordt zeggen wij soms ‘nee’ en adviseren een potentiële klant om met een andere partij in zee te gaan.

Logres Business Solutions is een ERP-partner die bedrijven in héél Nederland helpt met het implementeren van bewezen ERP-oplossingen, zoals SAP Business One, Unit4 Multivers of KCS Wholesale.

Spreekt onze manier van werken u aan? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat u terugbellen door een van onze adviseurs.

Plan uw eerste gesprek | Bel mij terug

 

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense