customer service software

Onze partners

We werken samen met verschillende softwarespecialisten, die waardevolle aanvullingen op uw ERP-systeem leveren. Deze partners staan voor kwaliteit en bieden stuk voor stuk oplossingen die tijd en geld besparen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze softwarepartners. Wilt u graag meer weten over de oplossingen die onze partners bieden? Neem dan contact op.

 

 Boyum logo
 procef
 logo-enterpryze
 qlik-logo-2x
 sana
 transsmart
 
 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze software partners

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Unit4 Multivers is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Unit4 is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Unit4 Multivers