Plan uw adviesgesprek

U overweegt een ERP-pakket te laten implementeren in uw bedrijf of organisatie. Vaak is dat een flinke klus met grote gevolgen voor de manier waarop er gewerkt wordt in uw organisatie. Begin daarom goed en plan een adviesgesprek in met Logres. 

Een adviesgesprek met een van onze adviseurs duurt meestal ongeveer een uur. Dit gesprek is geheel gratis. Wij beantwoorden uw vragen en adviseren u onder meer over de volgende zaken:

  • Welk ERP-pakket is voor uw organisatie geschikt?
  • Welke gevolgen heeft het implementeren van dit ERP-pakket voor uw bedrijf?
  • Hoe lang duurt het implementatietraject grofweg?
  • Welke verbeteringen voor uw organisatie kunnen worden gerealiseerd?

Na afloop van dit gesprek ontvangt u van de adviseur een advies op maat, vergezeld met een praktisch en hanteerbaar stappenplan. Ook kunt u een snelle prijsindicatie krijgen voor het gehele traject.

 

Plan uw adviesgesprek

  • Vul hier de eerste twee letters in van onze bedrijfsnaam.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense