SAP Business One Service App & Sales App

Naast SAP Business One bestaan er twee mobiele apps: de SAP Business One Service App en de SAP Business One Sales App. Deze mobiele apps voor iOS en Android helpen u om snel en foutloos offertes uit te brengen en bestellingen te doen op basis van de meest actuele informatie.

Sinds 12 juni 2019 is de nieuwste update van deze apps beschikbaar, die niet alleen op de telefoon, maar ook op de tablet perfect werken. Deze update bevat twee belangrijke nieuwe features en enkele kleinere technische verbeteringen.

Service App

Barcodescanning
Bestellingen doen wordt nu nog eenvoudiger door met behulp van barcodescanning items toe te voegen aan uw order. Dat scheelt niet alleen dus een hoop handwerk, maar verkleint ook nog eens de kans op fouten. Bovendien kunt u gemakkelijk alle informatie bij een gescand artikel achterhalen, zoals informatie over herkomst, houdbaarheid en andere details.

Voeg eerdere gezochte artikelen toe aan uw bestelling
Om de juiste spullen te bestellen hebt u wellicht eerst een tijdje rondgekeken op de site van uw leverancier. De vernieuwde Service App onthoud uw zoekgeschiedenis en kan aan de hand daarvan eerder bekeken items toevoegen aan uw bestelling.

Download deze app (iOS)      Download deze app (Android)

Sales App

PDF-weergave van Bestellingen en Offerte-aanvragen
Veel bestellingen en offerte-aanvragen kunt u wellicht, met slechts enkele wijzigingen retourneren aan uw klant. In de vernieuwde Sales App kunt u een aanvraag dus als direct als pdf in de juiste vormgeving bekijken, controleren, ondertekenen en versturen. Dat scheelt u als salesmanager of accountmanager veel tijd!

Barcodescanning
Ook als salesmanager of accountmanager is het handig om producten door middel van barcodescanning toe te kunnen voegen aan een offerte. Dit scheelt u werk en verkleint de kans op fouten. Maak het uzelf gemakkelijk en voeg op locatie direct producten toe aan de gereedstaande offerte.

Voeg eerder bekeken artikelen toe aan de order
Deze functionaliteit werkt ongeveer hetzelfde als de functionaliteit van de Service App. Doordat uw zoekgeschiedenis in de app beschikbaar is kunt u gemakkelijk producten toevoegen aan een order die u eerde bekeken of gezocht hebt.

Download deze app (iOS)      Download deze app (Android)

Bij de vernieuwingen is rekening gehouden met de suggesties van de app-gebruikers. Ook de weergave in Tablets en grotere schermen in de Android-versie van beide apps is sterk verbeterd.

Een meer grafische weergave van de verbeteringen vindt u in deze pdf (Engels).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over SAP Business One Service App & de Sales App?

Man met tablet